Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Topicuri sterse

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Anunturi adminstrative | Propuneri si reclamatii
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 10:18 am  Raspunde cu citat (quote)

topicul cu Dinamo de la sectiunea Sport a fost sters pentru ca nu continea decat mesaje offtopic Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 10:25 am  Raspunde cu citat (quote)

Eu propun să facem o nouă categorie, "Coșul de gunoi", unde să mutăm toate aceste topicuri. Poate mai avem nevoie de ele, cine știe... Wink
Multe forumuri am văzut că așa procedează.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 12:34 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu e o idee rea, dar ma gandesc...topicurile sterse sunt porcarii offtopic, spam sau alte dastea. Oare o sa avem nevoie de ele? Si pana cand o sa avem nevoie de ele, acestea vor ocupa loc pe server si eu din fire sunt un baiat econom. Laughing Nu stiu ce sa fac Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 10:13 pm  Raspunde cu citat (quote)

Do it! Do it! Do it! Laughing Laughing Laughing
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 9:13 pm  Raspunde cu citat (quote)

m-am hotarat sa nu fac categoria "cosul de gunoi" pentru ca ocupa loc degeaba de server . Stergem tot ce nu e bun pe forum si argumentam aici.

De exemplu tocmai am sters cele 5 topicuri deschise de Adelin_Antonescu despre INVESTIGATIE LIBERA despre MISCAREA LEGIONARA . Au fost deschise 5 topicuri si s-a dat copy-paste( de mai m-am saturat eu sa dau scroll la pagina) din nu stiu ce carti . A fost de ajuns linkul pe care l-ai pus aici
Daca mai aveai alte comentarii referitoare la miscarea legionara, trebuia sa le faci tot in topicul asta ,fara sa folosesti prea multe texte din carti sau articole. Sunt de ajuns cateva idei si un link catre respectivul articol/carte.
multumesc pt. intelegere !
Sus
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 10:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

hmmmmmmmmmmmmm......parerea mea e ca ar fi trebuit sa lasi topicul despre Miscarea asa cum era...macar din respect pentru Razbunatori...Miti Dumitrescu, Cezar Sopron si ceilalti au fost nist varfuri ale intelectualitatii ploiestene...
si cum e moartea de amar.
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 11:08 pm  Raspunde cu citat (quote)

pai eu nu am modificat topicul cu miscarea Wink , decat am sters un mesaj a lui adelin care in care mai postase inca o data acelasi link. Pe langa topicul ala , el mai deschise inca 5, in care a dat copy -paste la o gramada de text din carti...si cand spun o gramada..nu exagerez Wink
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 11:41 am  Raspunde cu citat (quote)

Uhm.. nenea șefu', dacă tot făurirăm topicu 'cesta, de ce nu scrisăși și de topicul "Statuturi speciale", cel șters? Și ăla nu era doar pentru mine, ci pentru utilizatorii activi ai forumului. Dar, noah, mă poci pune cu preamărita-ți infinită înțelepciune? Laughing
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 12:12 pm  Raspunde cu citat (quote)

hmm, pot sa pun pariu ca nu am sters topicul ala Embarassed . Cel putin nu-mi aduc aminte Wink . Parca raspundesem ieri la topic si ii spuneam sa cereti si voi statusuri normale (ceruse si niledA "provaduitoru' pacii" sau asa ceva ! O sa zica lumea ca e forum de pocaiti Laughing . DECI..NU-MI ADUC AMINTE CAND AM STERS TOPICUL ASTA Wink
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Anunturi adminstrative | Propuneri si reclamatii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum