| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Apăi cred că-i jidan, dar nu cred că are vreo importanță atât timp cât îi ascult muzica, și nu mă însor cu el.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Therion - Gothic Kabbalah, nu stiu daca ati ascultat noul album Therion, dar eu il tot ascult de doua zile si ma intreb: cine canta? unde sunt sopranele? fiindca nu...nu sunt ei. Ma intreb cum poate renunta o trupa la,ceea ce a fost. Albumul nu e unul prost, dar nu e ceea ce un fan asteapta de la Therion.... _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie mi s-a părut destul de plictisitor albumul, lipsit de orice urmă de viață. Trist, mă așteptam la mai mult. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
VaneSSa nou venit

Data inscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 3 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Apr 21, 2007 1:21 am Titlul subiectului: :| |
|
|
| Anathema a scris: | | Therion - Gothic Kabbalah, nu stiu daca ati ascultat noul album Therion, dar eu il tot ascult de doua zile si ma intreb: cine canta? unde sunt sopranele? fiindca nu...nu sunt ei. Ma intreb cum poate renunta o trupa la,ceea ce a fost. Albumul nu e unul prost, dar nu e ceea ce un fan asteapta de la Therion.... |
true ... true ... nu ma omor eu cu symphonic metal cum e al suedezilor de la therion ... da`intr-adevar ultimul album park nu e de`al lor ... eu ascult mai mult grunge , indie , punk , alternative , underground , hard ... _________________ Don`t piss me off , i am runing out of places to hide the bodies ... |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 11:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Pst! Vanessa! Deci... una e ce asculti tu si alta e ce a zis Anathema. Ala e symphonic metal. Ce asculti tu ii alternative, hard, underground sau ce-oi mai asculta tu.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|