Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Cea mai calda iarna din ultimii 1300 de ani
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Stiri si Massmedia
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 3:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

Depresiile in masa, animalele stresate si moartea plantelor marine sint consecintele caldurii din aceste luni.
Europa se confrunta in aceasta iarna cu cele mai mari temperaturi din ultima vreme, iar capriciile vremii afecteaza echilibrul psihic al oamenilor si da peste cap obisnuintele animalelor.

Recorduri istorice

Pirtiile din Muntii Alpi risca sa ramina fara zapada, aici inregistrindu-se cele mai calduroase zile din ultimele 1.300 de ierni. Un alt record a fost stabilit de Institutul Regal al Marii Britanii, care a masurat in aceasta toamna o medie de 13,5 grade la nivelul intregii Europe, valoare inregistrata ultima data in anul 1659, informeaza site-ul de stiri al Realitatea TV. Institutele meteorologice europene afirma ca actuala crestere a temperaturii nu se datoreaza doar gazelor cu efect de sera, ci si fenomenului ciclic de incalzire globala, inregistrat anterior in secolele X si XII.

Rusi posomoriti

Vremea mohorita, noroiul din strada si fetele triste ale celor din jur ajuta depresia sa se instaleze printre locuitorii Rusiei. Absenta totala a soarelui in Moscova ultimelor doua saptamini a crescut numarul depresivilor. Rolling Eyes ....iar romanii nu mai spun cat de nervosi si deprimati sunt...noroc ca-si ineaca amarul in tuiculita si vin.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 4:52 pm  Raspunde cu citat (quote)

din cate vad se mentine o iarna calduroasa cu temperaturi care au ajuns astazi in ploiesti poate la 12-13 grade..nu stiu...mie mi s-aparut azi super cald . Sigur o sa avem o iarna prelungita cu zapada prin martie aprilie .
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 7:08 pm  Raspunde cu citat (quote)

Si daca memoria nu ma inseala, pe la stiri am auzit ca peste vreo 15 ani nu vom mai avea deloc iarna. Sad Sad Sad

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 8:41 pm  Raspunde cu citat (quote)

mhama, si azi la sinaia era o caldura...ualeo..ca sa nu mai vorbim de primavara de la ploiesti...grrrrr
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 8:46 pm  Raspunde cu citat (quote)

In urma topirii calotelor glaciare,volumul apelor va creste din ce in ce mai mult,fapt care va duce in cativa ani la inundarea multor regiuni aflate aproape de ape. Shock ..un oras din Marea Britanie este deja pe duca...in 30 de ani poate disparea chiar si Londra si chiar golful San Francisco...astase va intampla daca nimeni nu va lua nici o masura Question
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 9:06 pm  Raspunde cu citat (quote)

dar venetia indragostitilor?...chiar e pierduta ptr totdeauna?... Sad
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 1:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

Sad O nu! Nu si Venetia!! Sad(((

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 10:01 pm  Raspunde cu citat (quote)

am vazut la stiri..prin cluj au parut ghioceii! Chiar sunt curios...se apropie primavara sau e doar o pacaleala si o sa vina frigul in martie - aprilie?
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 6:57 pm  Raspunde cu citat (quote)

Sa speram ca iarna nu o sa-si mai faca aparitia ..deja graul si ovazuk au inceput sa incolteasca..pomii sa inmugureasca..iar daca vine zapada toate culturile vor fi compromise..de retinut ca majoritatea acestor terenuri nu sunt asigurate pentru a putea fi despagubite..cel putin cele din Prahova Rolling Eyes
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 7:06 pm  Raspunde cu citat (quote)

Tipic romanesc. Ce rost are sa facem o asigurare, cand mergem toti pe mana Domnului Laughing

Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 7:18 pm  Raspunde cu citat (quote)

din 3 februarie vine iarna ! mi-a spus mie Doamne Doamne Laughing
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 7:21 pm  Raspunde cu citat (quote)

Deci adio ghiocei, grau si alte cele! Laughing

Sus
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 10:17 pm  Raspunde cu citat (quote)

Furtuna abatuta din senin asupra Romaniei a provocat importante pagube materiale, a dus la blocarea unor drumuri nationale si europene si a lasat in bezna peste 200 de localitati, din pricina vantului puternic care a doborat copacii peste liniile de inalta tensiune. Vantul "a pus pe fuga" si turistii din Sibiu, unde a batut cu peste 40 de kilometri pe ora, iar in zona montana Paltinis cu 53 de kilometri pe ora. Si transportul feroviar a fost afectat de vantul puternic, fiind restrictionat partial sau total pe mai multe rute. In judetul Alba, traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate din cauza zapezii si a poleiului format pe sosea.

Astfel, pe DN 75, intre Scarisoara si judetul Bihor, s-a imprastiat material antiderapant si s-a actionat cu utilaje de deszapezire. Inspectoratul judetean pentru Situatii de Urgenta a trimis o avertizare tuturor primariilor din Alba, anuntand ninsori in noaptea de vineri spre sambata. Nici constantenii nu au fost ocoliti de rafalele puternice de vant. In consecinta, autoritatile navale au transmis avize de furtuna tuturor navelor acostate in porturile Constanta, Midia si Mangalia, iar accesul vapoarelor pe canalul Sulina a fost interzis. In Bucuresti, autoritatile au luat masuri pentru a preveni accidentele si pentru a fi identificate toate zonele cu astfel de riscuri in toate sectoarele.

Chiar daca vantul puternic a facut pagube in Romania, se pare ca am scapat de furia cea mare a lui "Kyrill". Directorul Institutului de Meteorologie, Sandu Ioan, ne linisteste, spunand ca vom fi ocoliti de varful furtunii, care se indreapta catre Rusia. "Prin urmare, nu are cum sa mai vina cu aceeasi intensitate si la noi", a declarat Sandu Ioan.

Prahova a scapat un pic mai bine dupa furtuna fat de celelalte judete..sa speram ca iarna nu se mai intoarce si nu vor mai fi nici alte furtuni puternice precum aceasta. :roll:

Sursa:Curentul.ro

Ultima modificare efectuata de catre lizuk22 la Dum Ian 21, 2007 11:14 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 11:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

Offtopic: Lui lizuk i-ar trebui un statut special, ceva de genul: "Fata cu știrea" sau "Obiectivă" sau "Anti-opinie personală" Laughing Laughing
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Ian 27, 2007 9:42 am  Raspunde cu citat (quote)

dragi colegi se pare ca o sa vina pana la urma iarna, daca tot ne-am dorit asa mult . Dupa spusele celor de la meteo, de azi ar trebui sa se cam raceasca vremea si sa avem si noi putina zapada . eu unul nu-mi doresc asa mult Wink
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Stiri si Massmedia Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum