| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 2:33 am |
|
|
incredibil - dar adevarat. O data cu integrarea in Uniunea Europeana si introducerea noului cod rutier, Romania a ramas in pana de stingatoare si truse auto . Noul cod rutier obliga pe fiecare sofer sa detina in masina un stingator auto. Zis si facut...numai ca Romania, nu are pregatita pentru asa ceva. Uite asa s-a ajuns la specula cu stingatoare ! In targurile din Bucuresti, un stingator auto care valoarele 40 ron, a juns sa coste de 3 ori mai mult la negru .
Partea mai proasta e ca pe domnul politist rutier nu o sa-l intereseze ca e criza de stingatoarea auto in tara si o sa arunce cu niste puncte de penalizare. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 2:01 pm |
|
|
Timpu` trece, leafa merge, noi cu drag muncim.
Asa-i in romanica! _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 4:47 pm |
|
|
adevarat!
asa a patit si frate-miu...si acu o ia numai pe strazi laturalnice ca sa ajunga la servici cu masina...
dar un sifon in loc de stingator nu se pune?  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 6:09 pm |
|
|
Ar mere si o sticla de Cola  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 8:52 pm |
|
|
nu stiu sigur daca le-au vandut pe toate, dar am facut eu un site pentru o firma care printre altele comercializeaza si stingatoare auto. Daca aveti nevoie puteti incerca la ei  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 10:16 pm |
|
|
In urma unui control facut de politia rutiera in randul conducatorilor auto pentru a verifica daca acestia s-au conformat noilor reglementari privind detinerea obligatorie de stingatoare auto,triunghiuri,veste si truse medicale s-a constatat ca putini dintre soferi au avut toate aceste dotari,iar cele pe care le aveau nu erau omologate de UE..de exemplu stingatoarele erau luate din obor,iar trusele erau expirate..astfel conducatorii s-au ales cu 4 puncte de penalizare.  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|