| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1078 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 10:48 pm |
|
|
Asta e un topic special pentru echipa noastra locala de fotbal! Stiu ca sunt probleme cu stadionul, cu conducerea etc. Stiu ca baietii din galerie au strans si semnaturi pentru echipa, cine stie mai multe poate ne povesteste si noua.
Poate ma rezolvam cate ceva, este pacat ca o echipa cu asemenea traditie sa nu aiba stadion  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 12:29 am |
|
|
Am semnat si eu pentru echipa, e foartea aiurea ca s-a ajuns aici, din 2 echipe in divizia A , nu mai avem nici una . Oricum, Astra era degeaba  |
|
|
|
 |
ramses nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 12:44 am |
|
|
| Petrolu este o echipa prea slaba ca valoare ca sa isi permita sa joace in oras , mai bine in locul stadionului facem un cartier rezidential... |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 9:02 am |
|
|
| ramses a scris: | | Petrolu este o echipa prea slaba ca valoare ca sa isi permita sa joace in oras , mai bine in locul stadionului facem un cartier rezidential... |
Aici așa e. Tind să-i dau dreptate lui Ramses. Decât să cheltuie banii aiurea, mai bine făceau niscaiva locuințe pentru studenți. Sincer, căminele sunt sub orice critică.
Oricum, acțiunea "Salvați petrolul" (sau cum era) a fost amuzantă tare, dacă nu deja a dat în penibilitate, pentru că nu s-a rezolvat (până acum) nimic. E bine totuși că ploieștenii au inițiativă. Mă întreb, oare, la o acțiune ce are în vedere scopuri mai "umanitare" o vor îmbrățișa cu același entuziasm? _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 9:15 am |
|
|
aici o sa te contrazic, eu unul am crescut cu echipa asta si m-am dus la meciuri de cand eram mic si acum nu vreau sa ma duc la Mogosoaia sa vad un meci ! Eu zic ca e pacat ca un oras precum e Ploiestiul sa nu aiba o echipa in divizia A .
E adevarat , actiunea baietilor din galerie se stia ca nu o sa aiba mare efect asupra conducerii locale, dar macar au incercat, au pierdut atata timp, au stat afara indiferent de vreme ca sa faca ceva pt. echipa care reprezinta orasul.
Eu asa privesc lucrurile  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 9:22 am |
|
|
Fiecare cu părerile lui.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
NeaCaisa nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 5:01 pm |
|
|
| Petrolul a fost o echipa bunicica la timpul ei , dar din pacate pana cand nu vine cineva dornic sa dea bani nu are nici o sansa. Cat de faptul sa o preia primaria, mi se pare o porcarie, pentru ca, costa destul de multi bani sa intretii o echipa, iar acei bani cu siguranta nu vor ajunge unde trebuie ci va exista intotdeauna cineva care se va imbogati pe urma acestora, devenind apoi un "serios om de afaceri". |
|
|
|
 |
ramses nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 5:12 pm |
|
|
eu zic ca mai bine va faceti si voi suporterii ai echipei STEAUA...nu de alta, dar ca sa mai vedeti si voi cate un meci  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Oct 21, 2006 10:00 pm |
|
|
CS Otopeni - Petrolul 2-0 . Petrolul este pe locul 3 cu 22 de puncte , pe locul 4 se afla Otopeni la o diferenta de un punct.
 |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Oct 28, 2006 12:56 pm |
|
|
etapa a 13-a divizia b : FC Snagov - Petrolul Ploiesti 2-1 . Se duce totul de rapa  |
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Dum Oct 29, 2006 9:21 am |
|
|
nu o sa mai promovam niciodata in divizia A , daca se pastreaza conducerea actuala  |
|
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 12:40 pm |
|
|
| Petrolul Ploiesti - Prefabricate Modelu 3-2. Dupa etapa nr. 14 Petrolul se claseaza pe pozitia a 3-a la 3 puncte de liderul Forex. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 6:25 pm |
|
|
DELTA Tulcea - PETROLUL Ploiesti 3-3 . Inca un esec, cel putin asa consider eu acest rezultat de egalitate.
Mai mult se pare ca 9 suporteri petrolisti au fost retinuti pe raza comunei Ciucurova pentru "perturbarea linistii publice" .
Asteptam niste raspunsuri de la baietii din galerie, sa aflam ce s-a intamplat ! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006 Mesaje: 158 Locatie: orasul.GALBEN-ALBASTRU
|
Trimis: Joi Noi 16, 2006 5:39 am |
|
|
| se pare ca sunt cam putini pe aici care mai stiu cate ceva despre PETROLUL.....iar de restul cum ar fi "ramses" nu sunt bine veniti printre noi....pe acest topic....suntem satui de stelisti....pt inceput va spun asa dupa incep sa va spun pe numele vostru adevarat..... |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006 Mesaje: 158 Locatie: orasul.GALBEN-ALBASTRU
|
Trimis: Joi Noi 16, 2006 5:40 am |
|
|
| iar tot ce tine de PETROLUL....stiri,poze etc...va tin eu la curent cu toate |
|
|
|
 |
|