Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dacia isi mareste productia

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Masina Mea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 9:43 pm    Titlul subiectului: Dacia isi mareste productia Raspunde cu citat (quote)

Se pare ca dacia se vinde ca painea calda , de aceea oficialii dacia au anuntat ca vor extinde capacitatea de productie a fabricii de la Colibasi . In vreo doi ani cred ca nu o sa mai vedem dacii f. vechi pe strazi !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 10:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu se stie daciile astea foarte pot valora o avere peste vreo 20 de ani....eu ma gandesc sa-mi cumpar cateva , sa le am acolo Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 6:11 pm    Titlul subiectului: Re: Dacia isi mareste productia Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
In vreo doi ani cred ca nu o sa mai vedem dacii f. vechi pe strazi !

Ai dreptate! O să vedem rateuri de gen Logan (NOUL SUPERSPORT DE 1.6l!!! Laughing Laughing Laughing ) și Logan MCV (o tâmpenie totală).

Părerea mea e că Dacia iar a dat cu bâta-n baltă. Scopul lor, deși nobil, de a creea o mașină bună și ieftină a eșuat lamentabil, Loganul fiind mai degraba o mașină urâtă, slabă și scumpă pe deasupra (cu banii ăia pot să-mi iau un Accent sau Focus de moare lumea). Deh, lasă că iese el Steppe-ul. Să vezi atuncea ce bate la popou pe Mitsu sau Land Rover. Laughing Laughing Laughing
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 10:59 pm    Titlul subiectului: masinuta mea ... Raspunde cu citat (quote)

ca tot se vorbea de dacia..masina saracului...am avut si eu cateva tentative de a conduce minunatia asta de masina...si mai bine nu incercam Confused ...va intrebati oare de ce?...pai sa va spun...in primul rand nu reuseam sa schimb sub nici o forma vitezele...apoi mai aveam putin si ieseam pe partea cealalta a masinii de cat apasam pe ambreiaj....in rest toate bune...sora mea care era in masina a zis ca never nu se mai urca cu mine la volan Sad ...asa ca mai astept sa am bani sa-mi iau si eu o masinuta mai buna...galbena sau rosie sa fie(si sa nu fie dacie)....plus ca mi-ar trebui si carnet.. Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Sam Oct 21, 2006 12:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lizuk, ți-aș recomanda un Hyundai Accent (cu bani puțini) sau un Daewoo Matiz (pentru cei mai puțin pretențioși).

Dacă tot nu și nu, scoate frumușel din bancă una bucată milion de dolari și procură-ți un Bugatti Veyron. Laughing Laughing

... mai e disponibil și RATP-ul. Laughing Laughing
Cornel
membru
membru

MesajTrimis: Sam Oct 21, 2006 10:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Matizul e potrivit pentru fete, eu insa nu m-as vedea mai bine intr-un BMW X5 . Deocamdata, doar visez Laughing
Sus
Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu cred ca cei care si-au cumparat Dacia Logan si-au luat o mare teapa. Poate s-au gandit ei ca e noua si e in rate, dar clar nu se merita sa platesti 8000 de euro pe o DACIE. Pai cu banii astia iti cumperi o masina buna la mana a doua 2001- 2002 .
Mai vedem noi peste un an doi ce se va spune despre Logan.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Masina Mea Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum