| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 9:43 pm |
|
|
| Se pare ca dacia se vinde ca painea calda , de aceea oficialii dacia au anuntat ca vor extinde capacitatea de productie a fabricii de la Colibasi . In vreo doi ani cred ca nu o sa mai vedem dacii f. vechi pe strazi ! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 10:30 am |
|
|
Nu se stie daciile astea foarte pot valora o avere peste vreo 20 de ani....eu ma gandesc sa-mi cumpar cateva , sa le am acolo  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 6:11 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | | In vreo doi ani cred ca nu o sa mai vedem dacii f. vechi pe strazi ! |
Ai dreptate! O să vedem rateuri de gen Logan (NOUL SUPERSPORT DE 1.6l!!! ) și Logan MCV (o tâmpenie totală).
Părerea mea e că Dacia iar a dat cu bâta-n baltă. Scopul lor, deși nobil, de a creea o mașină bună și ieftină a eșuat lamentabil, Loganul fiind mai degraba o mașină urâtă, slabă și scumpă pe deasupra (cu banii ăia pot să-mi iau un Accent sau Focus de moare lumea). Deh, lasă că iese el Steppe-ul. Să vezi atuncea ce bate la popou pe Mitsu sau Land Rover.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Joi Oct 19, 2006 10:59 pm |
|
|
ca tot se vorbea de dacia..masina saracului...am avut si eu cateva tentative de a conduce minunatia asta de masina...si mai bine nu incercam ...va intrebati oare de ce?...pai sa va spun...in primul rand nu reuseam sa schimb sub nici o forma vitezele...apoi mai aveam putin si ieseam pe partea cealalta a masinii de cat apasam pe ambreiaj....in rest toate bune...sora mea care era in masina a zis ca never nu se mai urca cu mine la volan ...asa ca mai astept sa am bani sa-mi iau si eu o masinuta mai buna...galbena sau rosie sa fie(si sa nu fie dacie)....plus ca mi-ar trebui si carnet..  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Oct 21, 2006 12:03 am |
|
|
Lizuk, ți-aș recomanda un Hyundai Accent (cu bani puțini) sau un Daewoo Matiz (pentru cei mai puțin pretențioși).
Dacă tot nu și nu, scoate frumușel din bancă una bucată milion de dolari și procură-ți un Bugatti Veyron.
... mai e disponibil și RATP-ul.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 21, 2006 10:49 am |
|
|
Matizul e potrivit pentru fete, eu insa nu m-as vedea mai bine intr-un BMW X5 . Deocamdata, doar visez  |
|
|
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 9:41 am |
|
|
Eu cred ca cei care si-au cumparat Dacia Logan si-au luat o mare teapa. Poate s-au gandit ei ca e noua si e in rate, dar clar nu se merita sa platesti 8000 de euro pe o DACIE. Pai cu banii astia iti cumperi o masina buna la mana a doua 2001- 2002 .
Mai vedem noi peste un an doi ce se va spune despre Logan. |
|
|
|
 |
|