| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 12:14 am |
|
|
She fucked you. În ambele sensuri, evident. De ce nu? NEEEXT!  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 12:17 am |
|
|
nimeni?sunt atatia baieti care nu au ce face si stau cu tipe chiar si mai mult, doar ca sa isi umple lista,de ce mi-ar da papucii?...si-a implinit scopul _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 4:57 pm |
|
|
eh...unii sunt asa, dar mai sunt si alti masculi al caror scop nu e asta... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 5:07 pm |
|
|
| Anathema a scris: | | nimeni?sunt atatia baieti care nu au ce face si stau cu tipe chiar si mai mult, doar ca sa isi umple lista,de ce mi-ar da papucii?...si-a implinit scopul |
inseamna ca sunt prea terminati, daca sunt in stare sa astepte 8 luni..sa se prefaca ca totul e bine si e multa iubire. De fapt e imposibila chestia asta, pentru ca in 8 luni iti poti da seama de caracterul unei persoane ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 9:37 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | | Anathema a scris: | | nimeni?sunt atatia baieti care nu au ce face si stau cu tipe chiar si mai mult, doar ca sa isi umple lista,de ce mi-ar da papucii?...si-a implinit scopul |
inseamna ca sunt prea terminati, daca sunt in stare sa astepte 8 luni |
De dedicație și fidelitate ai auzit? _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:02 pm |
|
|
am auzit si de una si de alta , dar tu n-ai inteles ce-am vrut sa zic !
Eu sunt intr-o relatie de 4 ani, asa ca nu ma lua pe mine cu dastea .
Am spus clar: nu cred ca baiat intreg la cap se poate tine dupa o fata 8 luni si apoi, dupa dupa ce face sex sa-i dea papucii ! e imposibil ! Are rabdare o luna, doua..maxim 3. Apoi daca urmareste numai sa faca sex ..o sa renunta la fata aia si isi cauta alta mai "usuratica" . Nu sta 8 luni dupa ***** ei numai ca sa si-o traga o data . Parerea mea  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:05 pm |
|
|
mai sunt si d-astia care cauta trofee...era un film, dar nu mai stiu cum se numeste...cu un tip care cauta sa f*** cele mai inaccesibile fete...si marea provocare era nush care virgina...
apropo, si dupa 2 ani nu poti cunoaste personalitatea cuiva...nu (il/)o poti cunoaste cu adevarat...prea multi oameni sunt niste falsuri... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:10 pm |
|
|
tu ai spus.. era un film...si in film iti spun eu ca nu a stat ala 8 luni . Nu poti sa cunosti un om cu adevarat intr-o viata intreaga, dar daca te vezi cu el timp de 8 luni ..de 2 ori pe saptamana, iti dai seama in mare ce fel de om e . Mai lasati-ma cu trofeele voastre  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:26 pm |
|
|
Tot vorbiti de dedicatie si fidelitate...chiar voi ati spus ca nu aveti destula experienta in acest sens..asa ca nu inteleg de ce va grabiti sa aruncati cu cuvintele in colo si-n coace...cand e prea devreme..cand e prea tarziu...dupa o luna..dupa 3 ani...acum depinde de fiecare... cand va simtii ca este momentul "sa faca pasul cel gigantic"...oricum nu mi se pare corect sa bagati toate fetele in aceiasi oala ... si nu mai bravati atat...eu una nu cred in vorbele voastre frumoase ..ca va pastrati pentru fata potrivita...mai bine ziceti ca nu ati avut ocazia potrivita  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:30 pm |
|
|
poate ca unii nu au experienta altora, dar poti sa fii sigura ca sunt baieti care au avut posibilitatea, dar NU au vrut. de ce? pentru ca primau sentimentele...suna cam ciudat, nu?...  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:33 pm |
|
|
Cei doi șefi sunt și "privitori de sus". E ceva.
N-am zis că aștept fata potrivită. Dacă ai fi fost atentă oleacă, ți-am zis că respect mai mult fetele care preferă să-și păstreze virginitatea decât cele prin care a trecut jumătate de oraș. Eu am început viața sexuală la 15 ani jumătate, și, repet, nu mă mândresc cu asta, nu mă sparg în figuri, nu o consider o chestie pe seama căreia fac flambări inutile. Am fost curios, am încercat, nimic mai mult.
N-am băgat toate fetele în aceeași oală, ci dimpotrivă, am încercat să delimitez cele două grupuri.
Chiar nu-mi place stilul tău superior de a privi oamenii.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:44 pm |
|
|
Nu a fost intentia mea sa-mi dau aere de superioritate..scuze daca a sunat asa...dar vroiam sa va explic ca nu e tocmai corecta gandirea voastra...pentru ca poti sa astepti dupa o tipa ...cu care sa te intelegi super..sa o iubesti si sa te iubeasca...asteptati pana cand sunteti pregatiti si apoi dupa ce s-a intamplat..dupa ceva timp,aflii ca tipa s-a dus sa mai experimenteze si cu altu...si nu pt ca nu te iubeste ci pt simplu fapt ca nu o satisfaci si din acest punct de vedere....mie una mi s-ar parea o tradare mult mai mare aceasta...nu crezi?....iubirea despre care ai citit tu defapt se gaseste in f putine dintre cazuri...dar pot sa te admir ca esti un visator..si inca mai ai speranta  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:47 pm |
|
|
inseamna ca daca o fata ar face asta, ea nu il iubeste cu adevarat pe respectivul...pe mine nu m-ar interesa daca sotia mea ar fi stearpa, eu tot as iubi-o... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:49 pm |
|
|
bai ..asta e...eu m-am aliat cu o fata ...tu cu un baiat . Ai inteles gresit cu privitul de sus. Pana la urma face fiecare ce vrea. Era vorba de virginitatea de baieti in primul rand, nu de fetele care si-au tras-o cu juma' de oras .
Nu era vorba..sa iesim in lume si sa ***** tot ce zboara, era vorba despre relatii serioase . _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
livi nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:52 pm |
|
|
| alt subiect mai interesant nu ati gasit si voi???????????? |
|