| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Cum vi se pare festivalul Motorrock? |
| Cel mai fain, frate! |
|
44% |
[ 4 ] |
| Destul de bun |
|
33% |
[ 3 ] |
| De umplutura |
|
22% |
[ 2 ] |
| Il prefer pe Guta |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 9 |
|
| Autor |
Mesaj |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 4:15 pm Titlul subiectului: Motorroacele de la Bucov |
|
|
Vreo 3 editii au fost pana acuma, nu?...Parerea mea e ca sunt aduse multe trupe de umplutura. Noroc cu Trooper si Pheonix. Si anul trecut si Cargo. Aaa, si acu 2 ani au venit LOST si Avskild, pacat ca nu am mai stat. de ce sunt aduse doar trupe de punk, hardcore, rap-rock si alte uratenii d-astea? de ce nu vin trupe serioase, de metal? de unde diferenta asta mare dintre Motorrockstricat si Top-T de la Buzau? _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci să nu mai aud de MotoRock, că m-apucă crizele de epilepsie. Acolo am pierdut un D600 (14 milioane). Adicătălea, mi-a fost sustras de persoanele de etnie rromă. În rest o fost așa și așa ultima ediție. Noroc că m-am dus când era pe terminate, să nu mai apuc și eu nimic.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
apropo de persoanele de ciori...anul trecut a fost trooper, desperado cargo...la trooper am fost in primul rand, si am iesit din gloata la final. am baut ce am baut in timpul lu desperado, si la ultima melodie m-a apucat nevoia...m-am dus la o buda in spatle scenei. ala de la desperado tot anunta ca e ultimul refren, ca pleaca, bla bla...si ala din buda nu mai iesea...eram cam...vesel.. ...si am inceput sa ii bat in usa ("hai bhaaa, ac incepe cargooo!!")...nu mai iesea..ca deh, ciudata maimuta, constipata la greu...intr-un final a iesit un cocalar de 2 m, cu parul geluit si m-a luat o data de umeri, m-a ridicat si s-a rastit la mine: "tu vrei mha cargo?"...io...chilotii uzi, alb in obraji - "io? nu vreau nimic!!"....m-a lasat si s-a dus la altu...m-am incuiat repede in buda...eram si io fericit, cand dintr-odata incepe sa se zguduie wc-u...am crezut ca se rastoarna...vedeam nivelul lichidului cum se legana...grrrr....noroc ca l-au convins unii sa ma lase in pace...asa ca nici eu nu vreau sa imi aduc aminte de ciorile de la motorrockstricat _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmm, mie mi s-a parut chiar nice, nu prea m-am intersectat cu ciorile de pe acolo. Phoenix si Cargo mi-au placut cel mai mult, Trooper m-a dezamagit fiindca n-a cantat ''Totul e fals''. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
| Sus |
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am fost acum 2 ani si mi-a cam ajuns. Cum spunea un raspuns la chestionar, "e de umplutura" - Paine si circ.
Formatiile cu adevarat valoroase ar putea fi invitate de primarie in locuri mai civilizate, unde nu poate intra oricine.  _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 12:57 am Titlul subiectului: |
|
|
tudor: cand o invita primaria o formatie de metal atunci promit ca o sa ma imbrac 2 saptamani ca ultimul manelar.
anathema: da, intr-adevar, pacat ca nu au cantat si "totul e fals", dar strigat si restul pieselor vechi au fost rupere... _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Totuși, nu-l preferă nimeni pe săracu' Guță?  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca e sa intrebi toata populatia de care vine la motorrock, sa nu te miri daca in jur de 35-40% or sa zica "guta-i bun"...aia e...vin multi neaveniti... _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai dreptate, am văzut și maneliști la MR anul trecut. Și mult mai multe persoane de etnie rromă, care abia așteptau să le "pice" ceva în mizerabilele lor mâni. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
da' io m-am intors cu autobuzu...si era plin de ciori care cantau "gentalman - barosan"...repetau cuvintele astea ca niste papagali buni de ucis si facut sapun si ei...mama lor de ciori  _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Offtopic: De unde știi faza cu făcutul săpun din ei? Eu sunt inventatorul, din câte știu. Cred că avem un prieten comun.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai e adaptare dupa bancul ala...ce se intampla daca se aduna 4 jidani: iese un sapun fa. se aplica parca mai bine la cioroi... _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ah, nu-l știam. Eu am avut drept sursă de inspirație celebrul Auschwitz. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 9:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Niraen a scris: | Offtopic: De unde știi faza cu făcutul săpun din ei? Eu sunt inventatorul, din câte știu. Cred că avem un prieten comun.  |
si eu credeam ca asta cu sapunu ai scos-o tu:P _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apăi eu am scos-o, dar habar n-aveam de bancul respectiv. Iertate-mi fie păcatele!  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|