Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
CSU Asesoft Ploiesti
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Sport
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 7:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

avem fani ai baschetului pe aici ? stie cineva cand e meciul urmator si cu cine joaca? Am inteles ca a inceput campionatul!

Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Sam Oct 21, 2006 10:11 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 3:34 pm  Raspunde cu citat (quote)

e meci sambata la ora 19 , dar nu stiu cu cine joaca !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Oct 21, 2006 10:11 pm  Raspunde cu citat (quote)

se pare ca a jucat cu dinamo , insa n-am ajuns la meci si nu stiu cat s-a terminat Crying or Very sad .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:27 am  Raspunde cu citat (quote)

CSU Asesoft - CS Dinamo - 95 - 79 .
Bravo baieti ! Iarasi i-am invatat pe dinamovisti baschet Laughing
Sus
claudya
membru
membru

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 2:10 pm  Raspunde cu citat (quote)

Asesoftul este o echipa super tare...si mie imi place f. mult baschetul..in generala am facut parte si din echipa scolii...merg si eu de obicei la meciuri...am fost si aseara sa vad cum ii bate Asesoftul pe cei de la Dinamo...a fost super meciul...ca de altfel toate meciurile lor Razz
Sus
Cornel
membru
membru

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:26 pm  Raspunde cu citat (quote)

mai e cineva din vechea echipa? ceva noutati?
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Oct 28, 2006 1:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

Astazi 28 oct , ora 19,la Sala Sporturilor Olimpia - Asesoft Ploiesti intalneste nou promovata BC Ramnicu Valcea . Ne vedem la meci Very Happy
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Oct 28, 2006 9:23 pm  Raspunde cu citat (quote)

tocmai am venit de la meci, au batut baietii nostri cu 80 - 34 , dar chiar nu au avut cu cine sa joace. Cei din Valcea au fost foarte slabi Laughing
Sus
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 29, 2006 9:07 am  Raspunde cu citat (quote)

in campionatul romanesc nu prea au adversari, dar daca joaca cu o echipa de afara se cunoaste Smile
Sus
claudya
membru
membru

MesajTrimis: Dum Oct 29, 2006 10:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

bravo inca o dat baieti ...Asesoft Ploiesti e cea mai tare echipa..pacat ca nu am ajuns la meciul asta,dar la urmatorul ma duc sigur Wink
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 1:06 am  Raspunde cu citat (quote)

Sambata , 4 noiembrie - ora 19, CSU Asesoft intalneste in Sala Sporturilor Olimpia pe U Mobilteco Cluj-Napoca . Probabil inca o victoria a baietilor nostri Cool
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Noi 05, 2006 12:12 pm  Raspunde cu citat (quote)

Din pacate nu am mai ajuns la meci Crying or Very sad , dar CSU Asesoft a invins din nou Very Happy . Scor final : Csu Asesoft - U Mobilteco Cluj-Napoca 70 - 63 .
Marcatori principali:
Hargrove 17 puncte, Caruțașu 15 si Elliot 13 respectiv Seals 21 puncte.

offtopic:
ieri m-am intalnit prin oras cu un jucator de la Mobilmenco, m-a intrebat de un internet cafe . Nu stiu exact cine era, stiu ca era f. inalt si ca nu era roman. Am vrut sa-i spun ca mai pe seara urmeaza sa ia bataie , dar m-am abtinut Cool
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 10:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

meci tare maine seara , marti 7 noiembrie in Sala Sportirilor Olimpia. Asesoft Ploiesti intalneste pe Estudiantes Madrid . La momentul actual, Estudiantes se afla pe locul 3 in compionatul spaniol, este o formatie puternica, cu experienta in competitia FIBA (participa inca din anul 1992) si are prima sansa maine seara. Sa speram totusi ca spaniolii vor avea o zi mai prosta, baietii nostri vor prinde o zi mai buna Very Happy si vom castiga.
Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 9:03 am  Raspunde cu citat (quote)

o sa avem parte de un meci greu, dar cum ai spus si tu , poate prinde Asesoft o zi buna Cool
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 10:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

tocmai am venit de la meci...mamaaaaa si ce meci . Tribunele pline pana la refuz , am venit cu 55 de minute inainte de inceperea meciului si abia am prins un loc cat de cat bun.
Din pacate Asesoft a mancat bataie, nici macar nu am retinut scorul, la diferenta de vreo 5-6 puncte oricum.
Asesoft a prins o zi buna , mai ales Sasha Ocokoljic care a inscris cele mai multe puncte de la noi . Caratasu dupa parerea mea nu s-a ridicat la asteptarile publicului . Spaniolii insa au jucat aproape perfect, s-a intamplat de putine ori sa arunce de la 3 si sa rateze , plus ca aveau jucatori masivi. In concluzie, un meci frumos, e pacat ca am luat bataie, dar trebuie sa recunoastem ca Estudiantes e o echipa mai buna decat Asesoft.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Sport Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum