|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 11:52 pm |
|
|
Un pelican bolnav si neajutorat traieste o adevarata poveste de iubire in Anglia, dupa ce s-a indragostit de femeia care il ingrijeste. Cazul poate parea neverosimil, dar expertii sustin ca exista o explicatie stiintifica pentru aceasta "pasiune" iesita din comun.
Pelicanul cu spate galben, o specie africana, a scapat dintr-o rezervatie din Insula Man in octombrie si a zburat pana in nordul
"Ii place sa-mi ia parul sau mana in gura si sa se joace cu sireturile mele", a povestit amuzata femeia. Expertii spun ca gesturile sunt tipice ritualului de imperechere. |
|
|
|
 |
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 1:25 pm |
|
|
super poveste!!! dar nu inteleg de ce nu-l duc pe pelican inapoi,acolo unde traieste el!poate asa are si el cu cine sa se imperecheze!!!  _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 3:31 pm |
|
|
eu nu cred...ce-i asta - zoofilie platonica? ) _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|