| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 3:31 pm |
|
|
avem nevoie de un nou logo care sa fie REPREZENTATIV pentru Prahova si mai ales pentru Ploiesti . . Am incercat un logo decat din scris , dar parca e prea banal ...avem nevoie de un simbol al Prahovei sau al Ploiestiului ! Ceva idei ? Ce este reprezentativ pt Prahova? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 9:07 pm |
|
|
uita-te in pozele vechi - sunt unii oameni care se uita la aparat...stiu ca suna ciudat, insa aerul acelor oameni sintetizeaza vizual ideea de "republican de ploiesti" _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 2:35 pm |
|
|
Altceva în afară de petrol n-ai. E județul cel mai bogat în petrol. Poți să pui o sondă sau ceva. Deasemenea, pentru Ploiești mai ai și Muzeul Ceasului. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 4:43 pm |
|
|
avem vreun animal, planta care sa ne reprezinte? Randunica de la Sala Sporturilor, o frunza de castan de pe bulevard.... . nu stiu cat de potrivit ar fi o sonda. In fond portal = stiri locale, informatii despre orasele din judet, catalog firme si anunturi gratuite. Si mai e comunitatea care se formeaza in jurul acestui forum . Ne trebuie ceva care sa le cuprinda pe toate  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 9:40 am |
|
|
Ceva care să cuprindă tot? Nu cred că ai așa ceva. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|