|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 11:00 pm |
|
|
O persoana are nevoie de 3 zile pentru a-si "construi" masina, care costa 5.000 euro. Automobilul "K-4", o imitatie a unui bolid din anii ‘30, a fost conceput de Mitsuoka Motor, un constructor de autovehicule, specializat in producerea de modele insolite pentru colectionari. Disponibila in cinci culori, masina are o lungime de 2,5 m, iar viteza sa maxima e de 50 km/ora. Desi pare de jucarie, proprietarul are nevoie de permis de conducere, iar masina trebuie inmatriculata. V-ati dori si voi o masina asa?eu una as vrea...  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 9:42 am |
|
|
La cum arată, eu m-am răzgândit. Și la cât costă, m-am răzgândit și mai tare.
Ce naiba faci cu o mașină de 50 cmc? Asta să nu mai spun că vine ăla cu Dacia și te face afiș la semafor, că nu te vede acolo jos.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 2:47 pm |
|
|
mi-ar placea mult o masinuta k aia!!! oricum nu-ti trebuie viteza prea mare prin ploiesti mai ales cu noul cod rutier!!! facem o cheta si strangem bani si o luam ) _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|