Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Masina care se monteaza acasa

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Masina Mea
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
claudya
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Noi 23, 2006 11:00 pm  Raspunde cu citat (quote)

O persoana are nevoie de 3 zile pentru a-si "construi" masina, care costa 5.000 euro. Automobilul "K-4", o imitatie a unui bolid din anii ‘30, a fost conceput de Mitsuoka Motor, un constructor de autovehicule, specializat in producerea de modele insolite pentru colectionari. Disponibila in cinci culori, masina are o lungime de 2,5 m, iar viteza sa maxima e de 50 km/ora. Desi pare de jucarie, proprietarul are nevoie de permis de conducere, iar masina trebuie inmatriculata. V-ati dori si voi o masina asa?eu una as vrea... Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:42 am  Raspunde cu citat (quote)

La cum arată, eu m-am răzgândit. Și la cât costă, m-am răzgândit și mai tare. Laughing
Ce naiba faci cu o mașină de 50 cmc? Asta să nu mai spun că vine ăla cu Dacia și te face afiș la semafor, că nu te vede acolo jos. Laughing
cristy
membru
membru

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 2:47 pm  Raspunde cu citat (quote)

mi-ar placea mult o masinuta k aia!!! oricum nu-ti trebuie viteza prea mare prin ploiesti mai ales cu noul cod rutier!!! facem o cheta si strangem bani si o luam Smile)
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Masina Mea Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum