| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 12:40 pm |
|
|
nu's fan Holograf, dar am vrut sa ascult si eu albumul. Pot spune ca nu ma deranjeaza, dar nici nu prea ma incanta. Pentru mine holograf e genul de formatie care o pot asculta fara probleme la un concert, acasa se pune altfel problema...nu am putut sa ascult tot albumul, m-am plictisit..parca toate melodiile sunt la fel. Dragostea e un ascensor....urca si coboooaraa la...la..nu-mi place  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 1:44 pm |
|
|
Deși n-am ascultat tot albumul îmi place melodia "Așa frumoasă". Nu pot să spun că-s înnebunit după Holograf, dar ascult din când în când. E o trupă tare.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Dec 27, 2006 2:56 pm |
|
|
album nou de la Spike - Relatii cu publicul
01. Intro
02. Semnale (cu Cheloo)
03. Viceversa
04. În capul altora
05. Sub papuc S.R.L.
06. Nu există
07. Băiat de treabă
08. Gânduri necurate
09. Relații cu publicul
10. Yooo (skit)
11. Drumurile
12. Amintiri
13. Opinie și solutie (skit)
14. Din inimă
15. Ultimul om
16. Bizar (cu Cheloo)
L-am ascultat si imi place cum suna, poate ca e un pic cam vulgar pentru gustul meu, dar per total...un album bun ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 2:23 pm |
|
|
mie mi se pare super albumul de la zale!!!!! adevarate versuri  _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 2:52 pm |
|
|
Zale - Chei verbale este unul dintre albumele preferate. Am putin albume pe care le ascult de la cap la coada cu placere ! "Chei Verbale" e unul dintre ele. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 10:05 pm |
|
|
din pacate nu am ascultat noul album de la Holograf, desi nu prea ma pasioneaza o sa il ascult cine stie:), m-ati facut curioasa. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 2:58 pm |
|
|
o melodie relativ noua, cel putin pentri mine. Eminem feat. 50 Cent - You don't know ! Mie unul nu-mi place deloc ! Eminem s-a prostit rau, toate melodiile seamana intre ele
Puteti vedea videoclipul aici _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 3:05 pm |
|
|
Dap! Melodie varza!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Feb 03, 2007 12:51 pm |
|
|
cristy, sa nu incurajam pirateria Trebuie precizat ca poti lua melodia de acolo decat s-o asculti de cateva ori, apoi trebuie stearsa si cumparat cd-ul original  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Dec 13, 2007 1:16 pm |
|
|
Hai ca vad ca n-a mai zis nimeni nimic despre niciun album nou. Hai sa reiau eu discutia. Albumu` nou semnat Parazitii l-ati ascultat? "Slalom printre cretini" pe nunmele lui. Eu da si, cred ca este destul de bun. Nu stiu de ce da`, nu am gasit nicio melodie care sa iasa in evidenta pe langa celelalte. Mi se pare ca sunt toate melodii de duzina. Voi ce credeti? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova. 
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Vin Dec 14, 2007 12:51 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 9:28 am |
|
|
pai hai sa vedem, ce consideri pe piata hip hop /rap romaneasca iesit din tipar. Mie imi plac 80% din melodii, in unele exagereaza cu injuraturile, dar pana la urma e ok. Versurile sunt la fel ironice si taioase ca intotdeauna , imi plac la nebunie .
In plus in place in mod deosebit "mesaj pentru europa" , era un mesaj deosebit, mai spala din onoarea romanilor intr-un fel. Era o idee buna ca melodia sa fie scrisa in engleza si lansata in afara..asa poate ajuta mai mult _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 12:58 pm |
|
|
... scuzele mele... ma exprimai gresit... Pai, nu stiu... de exemplu... "Bad Joke", de pe albumu` "Irefutabil"... avea ceva ce o scotea imediat in fata celorlalte. Sau hai sa ma exprim altfel. Ori sunt toate foarte bune si, atunci e clar de ce nu mi-a iesit nici-una in ochi... probabil ca asa o fi.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 334
|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 5:00 pm |
|
|
| Ascultam parazitii dar m-am lasat..toate au o limita..inclusiv abuzul de injuraturi fara un mesaj prea clar.. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 5:23 pm |
|
|
Asta le este modu de exprimare bre... da` chiar si injuraturile alea transmit un mesaj _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 2:48 pm |
|
|
Zilele trecute avui ocazia de a asculta noul album Amadeus, "The Island" pe numele lui si, credeti-ma ca am ramas placut impresionat. Un album cu un sound special, numai bun de ascultat atunci cand vreti sa auziti ceva linistitor. Vi-l recomand sa-l cumparati.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|