LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 12:37 am Titlul subiectului: si eu sunt LucianV |
|
|
pai...
parafranzd un mare fraier (Lucretiu Patrascanu), pot sa spun ca inainte de toate sunt roman si sunt mandru de asta.
am aproape 18 ani, invat in lmv...imi place timisoreana si adrian paunescu...evidente pletele:D  ...(o am de 45 cm - masurata in ora de mate:D)
in ciuda aparentelor, nu sunt un roacar jegos si retard...dimpotriva, consider un blestem faptul ca imi sunt din aceeasi oala cu atatia oameni superficiali (ca sa nu le zic si prosti)...
fac parte din mica grupa a fraierilor care cred in "suflete pereche", "androginitate", "singura iubire" si alte prostii d-astea...
urasc...ups, sunt cam multe...pai oamenii superficiali, ciorile, bozgorii, jidanii (adica o parte a evreilor), negroteii din romania (da' e neincapatoare africa?)...ce mai urasc?...aa, ziarul Libertatea, fitosii, comunistii, musulmanii aia ingusti la minte(exista si isteti p-acolo, care inteleg ce scrie in Coran)...
sunt o persoana foarte directa si extrem de sincera (uneori chiar imi dau seama ca nu stiu sa mint)...si asta nu-i a buna...
sunt codrenist (cred in Miscarea Legionara initiata de Mucenicul Marturisitor Corneliu)...sunt total fascinat de fenomenul legionar si de elita sa.
pai...sa ma opresc aici:) _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|