Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Uniforme scolare pentru liceeni
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 4:50 pm  Raspunde cu citat (quote)

Se pare ca din ce in ce mai multe licee isi obliga elevii sa poarte uniforme Laughing . Nu pot sa zic ca imi pare f. bine ca am scapat de asa ceva, mie mi se pare o prostie o astfel de lege .
Acum devenind serios , vroiam sa va anunt ca am citit undeva ca Basescu nu e de acord cu uniforma scolara obligatorie pt. ca aceasta ar putea deveni
inca un obstacol impotriva elevilor care fac parte din familii sarace, incurajand astfel abandonul scolar.

lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Oct 28, 2006 1:51 pm  Raspunde cu citat (quote)

Eu cred ca cel mai bine ar fi in loc sa se impuna purtarea uniformelor scolare ar fi mai bine sa se educe parintii sa le dea copiilor cei "7ani de acasa",sa-i inveti sa-si respecte profesorii si colegii.Uniforma scolara nu o sa acopere niciodata lipsa de bun simt a celor mai multi dintre tinerii scoleri din ziua de azi.Mult comentatul "domn Goe "a lui Caragiale exista in marea majoritate a elevilor si nu cred ca vom scapa prea curand de acest sindrom,care ia amploare din ce in ce.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 29, 2006 9:15 am  Raspunde cu citat (quote)

nu vreau sa par cu mentalitate invechitata, dar generatiile actuale de liceeni sunt din ce in ce mai neinteresate de scoala si din pacate le arde mai mult de bautura , tigari si chiar droguri. Poate acum ei cred ca sunt "cool" , dar o sa vada in viitor ca o sa conteze comportamentul lor din liceu, va spun din proprie experienta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 7:43 pm  Raspunde cu citat (quote)

vezi tu...uniforma incerca sa reduca diferentierea dintre sarac si bogat...eu unul, in lmv, o vad foarte bine conturata...dar nici uniforma din blugi care stralucesc in soare (cum era la scoala sf. vineri...)
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Ian 01, 2007 3:24 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu am uniforma, si desi mie una mi s-a acrit de ea, recunosc ca are si partile ei bune, dar totusi sa fi obligat sa vii iarna in pantaloni de stofa la scoala...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 01, 2007 3:44 pm  Raspunde cu citat (quote)

e aiurea sa te imbraci in pantaloni de stofa indiferent de anotimp. Nu e asa rau iarna, exista indispensabili . Laughing
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 2:59 am  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
e aiurea sa te imbraci in pantaloni de stofa indiferent de anotimp. Nu e asa rau iarna, exista indispensabili . Laughing

Să-ți iei tu budigăi și ițari pe dedesupt, taică! Laughing
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 10:00 pm  Raspunde cu citat (quote)

Sunt si eu in aceea situatie ca si anathema( ca doar suntem in aceeasi clasa Laughing ) Si sincer sa fiu, la inceput m-am aratat super dezgustat de faza cu purtatul uniformelor. Dar pe parcurs am cam inceput sa le inteleg rostul lor. Ceea ce ma deranjeaza pe mine in ultimul hal e situatia din al meu liceu, unde nu ai dom`le voie sa mai iei si tu iarna, cand iti ingheata si ultimul neuron functional pe care il mai ai in cutia craniana, o bluza pe dedesubt sau un pulover mic pentru ca in regulament "scrie ca tre` sa purtam strict camasa alba, pantaloni si sacou negru sau bleu inchis" iar daca ai nenorocul sa mai vina si directoarea intr-un control da rutina, te-ai scos da vreun punct pe la purtare in minus Sad

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 11:40 am  Raspunde cu citat (quote)

hai lasa mai , nu te mai plange atata

se putea si mai rau, oricum mai aveam putin si scapam
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 2:14 am  Raspunde cu citat (quote)

Apăi, scumpi camarazi ai GSASVS-ului, alias 32, de ce nu faceți cum am făcut și noi? Și la noi a fost uniforma obligatorie, nu intrai fără ea în școală, iar dacă te prindea fără, harț, absențe pe ziua respectivă, bașca, îți mai scădea și două puncte la purtare.

Însă noi am rezolvat-o simplu. Tot liceul a venit într-o zi fără uniformă. Pur și simplu, n-a venit nimeni în uniformă (desigur, mai există și 2-3 excepții, dar, deh... păduri fără uscăciuni, mai rar). Până în ziua de azi nu s-a mai impus uniforma la elevi.

Ceea ce trebuie să faceți voi, elevii, e să convingeți cadrele didactice și să impregnați în mintea-le îmbâcsită de praful timpului, că hainele unui om îl caracterizează. Deja, dacă i-ai pus uniformă, și-a pierdut personalitatea și caracterul.

Înțeles-ați voi, dragilor?
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 1:37 am  Raspunde cu citat (quote)

in loc de uniformele care stirbesc individualitatea omului, cum bine spunea si Niraen, scolile ar putea umbla mentalitati...stiu ca e greu, dar se poate...mai ales ca inca mai exista dascali geniali, care pot convinge prin puterea exemplului si prin cuvinte...
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ram
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 6:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

In urma cu ceva timp am inceput redactarea unei foi de cultura pentru liceeni. Va invit sa o cititi la http://www.ramuldinnecropolis.go.ro/
si acum cateva luni am inceput sa facem si asta:
www.mituriurbane.vira.ro, un blog unde sa adunam cat mai multe mituri urbane romanesti.
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 8:36 pm  Raspunde cu citat (quote)

Publicatie haotica care spune exact ce vrea fara cenzura si restrictii.
În mod surprinzător, îmi place. Are acel ceva. Wink Sau poate că-s eu ciudat. Laughing
ram
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 1:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

Imi pare bine ca iti place, un nou numar o sa iasa in curand...
Sus
mihaelag
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 2:08 pm  Raspunde cu citat (quote)

mai,eu am prins scoala si cu uniforma si fara uniforma...tot mai bine era cu....nu-mi bateam capul cu ce ma imbrac,profesoarele nu se simteau aiurea ca eleva e mai bine imbracata,nu se iscau disensiuni.colegului meu de banca nu ii era capul la"ce fusta misto ti-ai tras!"cum era in ultimul an de liceu cand am prins fara uniforma,ci "cum ai tradus fraza asta la engleza?"....era mult mai bine!desi nu sunt profesor,ii inteleg pe profesori si le dau dreptate!daca as fi profesor(hm!cine stie cum ma duce viata)as da multe fatuce afara de la ore si as propune si nota scazuta la purtare!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum