Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Pizza in Ploiesti
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 1:06 pm  Raspunde cu citat (quote)

Unde putem manca pizza buna in Ploiesti ? Eu unul am mancat pizza in Ploiesti decat de la Sucado, dar in ultimul timp am rarit vizitele pe acolo pentru ca am descoperit ca mama face pizza mai buna Cool . Rar , mai halesc cate o bucata de pizza de la Kentucky, cand vreau sa manac ceva repede.
Voi pe unde mancati pizza si care credeti ca este pizzeria cea mai buna din Ploiesti ? (raport pret - calitate) .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 6:19 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu am mancat la Pizza Flux si am fost multumit Cool , dar parca tot mai buna e cea facuta acasa . Pizzeriile din oras sunt zgarcite cand vine vorba de ingrediente, mananci mai mult porumb si paine.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 8:40 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mai e faină și pizzeria aia de la Winmarkt, de la etajul 2. Am fost amu' câteva zile acolo, și vă zic eu că nu-s deloc zgârciți cu ingredientele, ci dimpotrivă! Sucado sucks! Stai enșpe ore să-ți facă o amărâtă de pizza. Doubt
claudya
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 12:47 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu una prefer pizzeria Giulia,aflat pe strada 23 August pentru ca ma duc de ceva vreme acolo si pot sa va zic ca e super buna...va sfatuiesc sa va duceti sa incercati Very Happy Very Happy
Sus
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 7:13 pm  Raspunde cu citat (quote)

o pizza chiar buna o puteti gasi la angelo...la rondul 1, cand te duci pe lg fosta cladire a policlinicii cu plata...chiar in spatele colosului de sticla... Evil or Very Mad ...uuf...e acceptabil p-acolo...pizza destul de buna...si cea de la sucado e gustoasa, doar ca in recipientele de ketchup nu e tomi, cum scrie pe eticheta, ci ketchup varsat!!...si sa nu va puneti niciodata ketchup usturat...o sa lasati pizza in farfurie... Confused
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 10:46 am  Raspunde cu citat (quote)

te contrazic putin aici Laughing Eu pun mereu ketchup usturat, chiar daca nu e tomi, pentru ca in felul asta are si pizza gust a ceva Cool . De fiecare data imi ea gura foc si sting cu bere Rolling Eyes
Sus
korn24
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 02/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 6:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

eram odata fan pizza jinx..apoi o perioada lunga mancam la angelo..dar din pacate angelo a devenit un jeg imens,de multe ori pizza plutea in grasime si avea un gust oribil,chiar acum o sa incerc giulia,asa am dat si de pagina asta cautand nr de tel. de pizzerii.Razz
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 11:56 am  Raspunde cu citat (quote)

daca ai gasit ceva numere le poti publica aici, poate mai folosesc la cineva !
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 7:05 pm  Raspunde cu citat (quote)

ce atata pizza?...nu mai e buna mancarea de acasa?...
chiar vazusem la tembelizor un reportaj in care era prezentat un om al strazii care cauta prin gunoaie...si era foarte indignata omul asta ptr ca nu mai gasea in cosul de gunoi resturi de mancare, ci doar cutii de pizza...
ptr mine tot sarmalutele de acasa sunt cele mai faine!Very Happy
si cum e moartea de amar.
Sus
Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 1:55 am  Raspunde cu citat (quote)

Sa nu deviem de la subiect. Pizza... Mda. Cel mai aproape de mine e Julia (la 50 m), dar nu ma prea incanta igiena localului, mai ales ca il stiu pe patron. Pizza buna era in Che Pub, dar o aduceau de la mama naibii si dura mai bine de juma de ora. Pizza buna am mancat si in spate la fosta librarie N. Stanescu. Cred ca aia e Jinx. Pizza la Angelo nu mai vreau :?

Oricum, cele mai bune pizza din viata mea le-am mancat la Sinaia. E un local unde bucatarul e italian si le face ca la mama lui si inca o 'crasma' ("La Marmote") unde folosesc nu stiu ce reteta de le iese o pizza incredibila.
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 9:13 pm  Raspunde cu citat (quote)

De obicei am mancat pizza, de la o pizzarie aproape de casa, e foarte buna, in rest in oras doar pe la Angelo am fost.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 25, 2007 11:23 pm  Raspunde cu citat (quote)

dupa cum am promis, revin cu niste numere de telefon
Pizza Sucado Tel: 556 991
Pizza Flux Tel: 573 386
Pizza Il Padrino : 0788.485.139

Cam atat am gasit, daca mai stiti numere de telefon de alte pizzerii din Ploiesti bagati aici Cool
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 8:17 am  Raspunde cu citat (quote)

zilele trecute am fost pentru prima data la Angelo sa mananc pizza si cred ca de acum doar acolo o sa mai merg. Pizza destul de buna, multe sortimente, preturi bune (pizza mare 16 lei la care primesti bonus o bere la halba), atmosfera placuta.
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 6:09 pm  Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
atmosfera placuta.

Stiu... ultima oara cand am aterizat p`acolo, am plecat cu un gand de bine d`acolo. Si cu o durere de cap a doua zi.... de la mahmureala. Very Happy

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
elsa
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 02/Iun/2007

MesajTrimis: Sam Iun 02, 2007 7:10 pm  Raspunde cu citat (quote)

korn24 a scris:
eram odata fan pizza jinx..apoi o perioada lunga mancam la angelo..dar din pacate angelo a devenit un jeg imens,de multe ori pizza plutea in grasime si avea un gust oribil,chiar acum o sa incerc giulia,asa am dat si de pagina asta cautand nr de tel. de pizzerii.Razz

trebuie sa te contrazic,pizza la angelo este cea mai buna pe care am mancat-o vreodata,mananc acolo de 2 ani si nu o s-o schimb cu nici o alta.In plus la orice pizza mare ti se ofera o bere gratis si personalul este foarte amabil!!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum