| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
FataCuVaca nou venit

Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Ian 01, 2007 5:10 am |
|
|
| Ai inteles fix aiurea..eu nu am zis ca e ok.. si ca o sa fiu in primu rand ..si nici ca sa o lasam asa ca merge, oricum noi nu putem schimba cu nimic situatia.. iar treaba cu nick`u .. e comentariu aiurea..nu cred ca aici discutam despre nick`uri .. e alegerea mea si eu zic ca trebuie respectata .. macar din bun simt .. dar noah` .. |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 01, 2007 3:51 pm |
|
|
sunt de acord cu FataCuVaca . Sa incercam sa fim ontopic si fara jigniri te rog.
Bun, in legatura cu eurorevelionul, pana la urma s-a dus cineva acolo? .Sunt curios sa aflu daca a fost lume multa si care a fost atmosfera pe acolo. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
FataCuVaca nou venit

Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 2:00 am |
|
|
Happy new year !! asta`n primu rand si apoi....
O sa raspund eu ca tot n-am ce face .. stand in centru clar am vzt pt putin timp .. adika 00:00-00:07 cat au tinut "minunatele" artificii .. k a fost o sonorizare jalnica..si inghesuiala multa.. dupa cum spus intr-un post anterior ..consider ca, curiozitatea a fost mare.. avand in vedere ca nu a mai avut loc un asemenea revelion in strada la noi in oras...oricum ..sper ca nici tentative sa numai existe  |
|
|
|
 |
Mizikant67 Vizitator
|
Trimis: Joi Ian 31, 2008 12:17 am |
|
|
---
edit de la niledA: Esti deja la al doilea astfel de mesaj. Ai primit un avertisment. Da` pana sa-l sterg, te intreb, ce rost au mesajele? Nu reusim sa ne dam seama. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 9:56 am |
|
|
pai eu cred ca o sa ne paraseasca pt ca mai sters acum cateva zile cateva mesaje de acest fel..adica goale  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:29 pm |
|
|
Ii stergi contu`? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|