Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
domenii .eu

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Calculatoare si Internet
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Dec 28, 2006 10:27 pm  Raspunde cu citat (quote)

Imediat dupa aderarea la Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007, locuitorii din Romania si Bulgaria vor putea inregistra pe Internet domenii cu nume terminate in .eu.
In practica, oricine, din orice tara ar proveni, poate inregistra domenii .eu infiintandu-si entitati de afaceri in tari care au acest drept.
Dar EURid, registrul de domenii cu terminatia .eu, a anuntat ca va revoca inregistrarile .eu facute de locuitori din Romania si Bulgaria inainte de 1 ianuarie 2007. Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Dec 29, 2006 10:13 am  Raspunde cu citat (quote)

nu stiu daca ati observat , dar domeniile bune .eu (masini.eu, calculoare.eu) sunt luate din primele ale lunii aprilie 2006 . Inregistrariile au fost facute de catre romani prin intermediul neamurilor sau prietenilor rezidenti in EU , sau cu ajutorul firmelor de gazduire care se "descurcau ele" . Am fost la un pas sa inregistrez "prahova-online.eu" , dar apoi m-am razgandit , pentru ca nu am vrut sa ma complic.
Ramane de vazut ce omenii vor fi revocate, pentru ca foarte multe au fost inregistrate ilegal .

De asemenea se asteapta dupa integrarea o dezvoltate continua a web-ului romanesc, asta daca ne utam la "fratii nostri" din UE, care daca un o mica afacere in mod sigur au si un website atasat acesteia.
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Dec 29, 2006 12:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

TOATE domeniile .eu inregistrate inainte de 1 ianuarie 2007 vor fi revocate.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Dec 29, 2006 12:26 pm  Raspunde cu citat (quote)

esti sigur de chestia asta? si daca sunt roman rezident in italia si am inregistrat domeniul? eu zic ca nu mi-l revoca in cazul asta Wink
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Dec 29, 2006 1:30 pm  Raspunde cu citat (quote)

Noh, eu așa văzui la tembelizor.
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 9:44 pm  Raspunde cu citat (quote)

La numai un an dupa ce a fost lansat pentru publicul larg, numele de domeniu european .eu cunoaste un succes care depaseste toate asteptarile. Cu peste 2,6 milioane de adrese inregistrate, prezenta Uniunii Europene pe Internet este mai pregnanta ca niciodata.Utilizatorii de Internet din Germania folosesc cel mai mult numele de domeniu .eu, fiind inregistrate peste 795.000 de adrese.

Inregistrarea unui nume de domeniu .eu se face cat ai bate din palme - o puteti face online in doar cateva ore. Este de ajuns sa alegeti un nume si sa il inregistrati online prin intermediul unui registrator acreditat. Serviciul de baza costa intre 10 si 30 de euro pe an si este accesibil tuturor rezidentilor Uniunii Europene.

mai multe detalii aflati pe www.curierulnational.ro
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 9:53 pm  Raspunde cu citat (quote)

cam peste tot in romania se inregistreaza domeniu .eu cu maxim 10 euro pe an, cei care cer mai mult sunt hoti Evil or Very Mad
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Calculatoare si Internet Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum