| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Dec 17, 2006 10:13 pm |
|
|
Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a depasit un milion de clienti la o saptamana dupa ce a implinit un an de activitate. Clientul cu numarul un milion, Alexandru Moraru, a primit din partea companiei un milion de minute gratuite pe viata, care vor putea fi folosite in orice retea in Romania. Din ce in ce mai tari astia de la Cosmote,nu?  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1080 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 10:08 am |
|
|
1 milion de minute pe luna? . pacat ca sunt decat in retea . Da, usor ..usor au crescut , dar din cate stiam eu , au inca pierderi mari din cauza ofertei cu 2000 de minute  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Dec 23, 2006 5:33 pm |
|
|
Toți sunt așa la încept. Las' să treacă fro' trei-patru ani, să vedem atuncea ce-o fi. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Dec 23, 2006 10:56 pm |
|
|
pai dupa vreo 3-4 ani probabil n-or sa mai fie ... apar altii mai ''buni''  |
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Sam Dec 30, 2006 6:12 pm |
|
|
Romtelecom a inceput sa piarda in ultimul timp pe piata telefoniei fixe, in defavoarea telefoniei mobila si in defavoarea concurentei care a aparut. Cunosc destule persoane care au renuntat la Romtelecom pentru telefonia fixa de la Astral (UPC) sau pur si simplu au renuntat la telefonul fix pentru ca nu mai aveau nevoie de el . Acum Romtelecom a introdus televiziunea prin cablu Dolce , deci nu m-ar surprinde nici pe mine daca in viitor vor avea si telefonie mobila.  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 12:48 pm |
|
|
Oficial, n-au. Neoficial, au. Cosmote-ul e controlat de Romtelecom, așa că nu mare mi-ar fi mirarea dac-am vedea o "fuziune".  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 6:55 pm |
|
|
eu cunosc multi care trec inapoi de pe UPC-astral pe romtelecom...astia de la upc sunt cei mai jegosi - cand inchei contractul abonamentul e gratis, si dupa doua luni iti baga pe gat si sa platesti abonamentul...si plus ca de multe ori nu merge reteaua _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 2:16 am |
|
|
Un sfat: get Zapp, it's t3h shit!  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|