| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 10:16 am |
|
|
Mda, se pare ca municipalitatea va organiza cu prilejul aderatii tarii noastre la Uniunea Europeana un eurorevelion in centrul orasul. Distractia va incepe pe 31 decembrie , orele 21,30 si se va termina la ora 02.30 . Vor concerta : Simplu, Blondy , 3 Sud Est, Anda Adam si Directia 5 . De asemenea Vacanta Mare o sa fie acolo, sa ne facem sa radem..sau cel putin asa cred ei .
Ce ziceti de oferta asta? |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 7:37 pm |
|
|
Mere!
Decat sa stau acasa si sa ma distrez la caldura, e mai bine sa merg in oras si sa ma distrez in frig  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 9:43 pm |
|
|
la ce entitati vin sa incante lumea, mie mi se pare o pierdere inutila de bani... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 12:02 am |
|
|
pai de ce pierdere de bani? doar e in aer liber! e revelion gratis cu o "jumica" la spate si o sarma in buzunar  |
|
|
|
 |

|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 10:51 pm |
|
|
da, dar primaria plateste....se puteau chema niste formatii mai acatarii sau macar folosi banii in alt scop... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 11:45 am |
|
|
ce intelegi prin formatii mai acatarii? Niciodata nu se poate fi multumita toata lumea. Asa as fi vrut sa vina Parazitii sau CTC sau Zale si probabil ca faceam si eu revelionul in aer liber . Trebuie sa recunosc, formatiile sunt destul de bune pentru un public general, am observat ca noi toti ne ducem la concerte indiferent de cine canta...cu conditia sa fie pe gratis . Eu nu suport pe cei de la 3SE care sunt rasuflati rau si nici cei de la Vacanta Mare care sunt la fel de rasuflati. In rest ..formatii bunicele ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 7:48 pm |
|
|
In loc sa va certati aici degeaba pe un subiect absolut ridicol, mai bine va faceti planuri adevarate pentru un revelion plin de insemnatate.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Dec 27, 2006 8:55 pm |
|
|
balonul urias care trebuia s apromoveze eurorevelionul vad ca nu exista . Acum vreo 3 zile, treceam prin fata primariei si oamenii lucrau la "ridicarea" balonului. Ceva cred ca nu a mers cum trebuie, probabil a fost spart  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
ploiesteanu nou venit

Data inscrierii: 17/Dec/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Dec 29, 2006 7:50 pm |
|
|
| A primit fiecare judet un milion si jumatate de euro. Pe-n ce ? Sa-i aduca p-astia ? Balonul la spart Calota ca-i coltos. A scos copul pe geam si asta a fost tot. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Dec 29, 2006 8:11 pm |
|
|
| ploiesteanu a scris: | | Balonul la spart Calota ca-i coltos. |
Apăi, dacă n-ai ceva inteligent de spus, atuncea măcar scrie corect.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |

|
Trimis: Vin Dec 29, 2006 9:01 pm |
|
|
ideea e ca s-au cheltuit o caruta de bani in mod inutil...se serbeaza in mod excesiv un eveniment discutabil (fara indoiala, integrarea va contribui in mod semnificativ la distrugerea fiintei nationale)...cu banii astia se puteau construi locuinte pentru tinerii casatoriti, se puteau reabilita ultimile cladiri istorice...dar tot cezarul avea dreptate: panem et circenses! _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Vin Dec 29, 2006 9:39 pm |
|
|
Lucian, îți spun, fără a te ofensa în vreun fel, că te macină naivitatea. Știi foarte bine că procentele lor o să fie de mai multe ori mai importante decât mediocrul nostru trai. Se aseamănă foarte mult evenimentul ăsta cu cel de 1 decembrie, când, în infinita ei generozitate, administrația a dat gloatei de înfometați și însetați covrigi și vin. Și covrigii aceia au fost dați cu un ochi la ei și unul la buget, însă românul tot român: de ce să se dea în lături de la ceva gratis? Și ce dacă își pierd și ultimul dram de demnitate care-l mai au? Să curgă vinul și covrigii!! _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |

|
Trimis: Sam Dec 30, 2006 10:05 am |
|
|
stai linistit, nu am luat-o in nume de rau, ai dreptate.
dar asta e mentalitatea impotriva careia trebuie luptat. nu mai putem fi amagiti de "ai mai mari" si dusi de nas ca porcii la taiere. chiar zilele astea mi-a picat in mana o colectie de documente scrise de Maresalul Ion Antonescu intre 40-44 si e fantastic modul in care acel om, contrar mentalitatii romanesti, a reusit sa pastreze banutii si sa ii cheltuiasca pe lucruri trebuincioase statului. economie, ordine, disciplina...iata ce ne-ar trebui si in domeniul socio-economic... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
FataCuVaca nou venit

Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Sam Dec 30, 2006 5:40 pm |
|
|
| Eu zic ca ne agitam aiurea..ca oricum langa bradu fara crengi si-n "marele centru civic" al orasului o sa fie multa lume.. Curiozitatea e mare...si cum altceva primaria nu stie sa faca cu banii.. hai sa facem mizerie ... |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Sam Dec 30, 2006 7:47 pm |
|
|
| FataCuVaca a scris: | | Eu zic ca ne agitam aiurea..ca oricum langa bradu fara crengi si-n "marele centru civic" al orasului o sa fie multa lume.. Curiozitatea e mare...si cum altceva primaria nu stie sa faca cu banii.. hai sa facem mizerie ... |
Ți se potrivește la fix nick-ul. Cu persoane ca tine care propovăduiesc mentalitatea de "las-o, bă, că merge-așa" nu ajungem niciunde.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|