Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Fotografie
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Pasiuni comune
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 10:32 am  Raspunde cu citat (quote)

La sfatu' lu' domnu' Șef, am deschis (mă rog, editat) topicul acesta în nobilul scop de a comenta pozele făcute de mine pe site-ul personal.
Dacă aveți întrebări, comentarii sau sugestii referitoare la poze, nu ezitați să postați.
PS: Care e preferata voastră?

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 8:09 pm  Raspunde cu citat (quote)

In primul rand felicitari pentru noul tau sait. Si in al doilea rand, favorita mea este bineinteles cea a carui idee de concepere imi apartine: "Imapct"
Oricum, la mai multe fratioare, caci il ai pe talentu`, asta e sigur. Ia zi, dai si tu o bere pt ca te laud?

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 8:44 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu sunt un maestru al fotografiei , dar mie imi place ce ne arati tu acolo, mai ales stiind ca pozele sunt facute cu camera de la telefon. Preferata mea este "flood" Cool . Multa bafta in continuare si sper sa faci rost de aparatul pe care ti-l doresti Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 10:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

@niledA: Noh, amu, bere... vai de mine, că n-am bani.

@Șefu: Să fie baftă, da' de aparat nu prea cred că o sa fac rost așa curând. Nu-i decât vreo 2.300 de lei.
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 2:41 pm  Raspunde cu citat (quote)

E las` mai nea Niraen ca se accepta si in rate. Azi un pahar, maine o gura, odata si odata to s-o face de-o bere.

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Joi Noi 23, 2006 11:33 pm  Raspunde cu citat (quote)

Iată că am terminat cel mai nou proiect al meu, și anume "Portraits of a lonely world". Puteți să îl admirați aici.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 12:46 pm  Raspunde cu citat (quote)

http://www.durhamtownship.com/portfolio/index.php si
http://www.kennethparker.com/ . Doua site-uri de fotografie care le-am vizitat si am ramas placut surprins de calitatea imaginilor. Nu sunt expert in asa ceva, dar imi plac . Ce parere aveti?
ps: si daca stiti alte site-uri cu lucrari bune , postati aici sa vada si ochii nostri
Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 7:47 pm  Raspunde cu citat (quote)

Shock Mama! Shock OMG! Shock Si io care credeam......... Shock

Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 9:17 am  Raspunde cu citat (quote)

I've seen better.

Sorin Onișor
Denis Olivier - My personal fav. ^^

Ultima modificare efectuata de catre Niraen la Sam Dec 23, 2006 4:12 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 2:55 pm  Raspunde cu citat (quote)

ma citez pe mine :
Cod:
ps: si daca stiti alte site-uri cu lucrari bune , postati aici sa vada si ochii nostri
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Sam Dec 23, 2006 4:34 am  Raspunde cu citat (quote)

Apăi, am terminat și eu de refăcut site-ul. După o formatare grăbită, l-am pierdut pe cel vechi. Dar iată că l-am luat de la zero și l-am făcut mai mare, mai impunător și mai arătos.
Pe lângă asta, am adăugat și încă două proiecte: Mists și Imagine Reality Volume 2.

Site-ul a fost oleacă optimizat, mulțumită compresiei avansate din Flash 9. Puteți să-l vizitați AICI.

Aștept comentarii.

PS: Puteți să scrieți și în guestbook, AICI.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 1:22 pm  Raspunde cu citat (quote)

e ok , imi place . La pagina "Projects" cand dau clic pe imaginile mici, ma astept sa se deschida mari sau sa ma duca la respective proiecte Rolling Eyes
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 2:24 pm  Raspunde cu citat (quote)

Merci pentru sugestie, o s-o implementez cât de repede posibil. ;)

Later edit: Gata. Site update! Very Happy LINK
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 10:07 am  Raspunde cu citat (quote)

13 Photographs That Changed the World
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 2:06 pm  Raspunde cu citat (quote)

am descoperit un site cu fotografii bune, cel putin mie imi plac mult Rolling Eyes
http://bumbutz.ro/
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Pasiuni comune Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum