Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Revelion 2007 Ploiesti - in aer liber
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Turism
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 10:16 am  Raspunde cu citat (quote)

Mda, se pare ca municipalitatea va organiza cu prilejul aderatii tarii noastre la Uniunea Europeana un eurorevelion in centrul orasul. Distractia va incepe pe 31 decembrie , orele 21,30 si se va termina la ora 02.30 . Vor concerta : Simplu, Blondy , 3 Sud Est, Anda Adam si Directia 5 . De asemenea Vacanta Mare o sa fie acolo, sa ne facem sa radem..sau cel putin asa cred ei Wink .
Ce ziceti de oferta asta?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 7:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mere!
Decat sa stau acasa si sa ma distrez la caldura, e mai bine sa merg in oras si sa ma distrez in frig Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 9:43 pm  Raspunde cu citat (quote)

la ce entitati vin sa incante lumea, mie mi se pare o pierdere inutila de bani...
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 12:02 am  Raspunde cu citat (quote)

pai de ce pierdere de bani? doar e in aer liber! e revelion gratis cu o "jumica" la spate si o sarma in buzunar Laughing
Sus
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 10:51 pm  Raspunde cu citat (quote)

da, dar primaria plateste....se puteau chema niste formatii mai acatarii sau macar folosi banii in alt scop...
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Dec 22, 2006 11:45 am  Raspunde cu citat (quote)

ce intelegi prin formatii mai acatarii? Niciodata nu se poate fi multumita toata lumea. Asa as fi vrut sa vina Parazitii sau CTC sau Zale si probabil ca faceam si eu revelionul in aer liber Cool . Trebuie sa recunosc, formatiile sunt destul de bune pentru un public general, am observat ca noi toti ne ducem la concerte indiferent de cine canta...cu conditia sa fie pe gratis . Eu nu suport pe cei de la 3SE care sunt rasuflati rau si nici cei de la Vacanta Mare care sunt la fel de rasuflati. In rest ..formatii bunicele !
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Dec 22, 2006 7:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

In loc sa va certati aici degeaba pe un subiect absolut ridicol, mai bine va faceti planuri adevarate pentru un revelion plin de insemnatate. Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Dec 27, 2006 8:55 pm  Raspunde cu citat (quote)

balonul urias care trebuia s apromoveze eurorevelionul vad ca nu exista Wink . Acum vreo 3 zile, treceam prin fata primariei si oamenii lucrau la "ridicarea" balonului. Ceva cred ca nu a mers cum trebuie, probabil a fost spart Laughing
ploiesteanu
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 17/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Dec 29, 2006 7:50 pm  Raspunde cu citat (quote)

A primit fiecare judet un milion si jumatate de euro. Pe-n ce ? Sa-i aduca p-astia ? Balonul la spart Calota ca-i coltos. A scos copul pe geam si asta a fost tot.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Dec 29, 2006 8:11 pm  Raspunde cu citat (quote)

ploiesteanu a scris:
Balonul la spart Calota ca-i coltos.

Apăi, dacă n-ai ceva inteligent de spus, atuncea măcar scrie corect. Rolling Eyes
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Vin Dec 29, 2006 9:01 pm  Raspunde cu citat (quote)

ideea e ca s-au cheltuit o caruta de bani in mod inutil...se serbeaza in mod excesiv un eveniment discutabil (fara indoiala, integrarea va contribui in mod semnificativ la distrugerea fiintei nationale)...cu banii astia se puteau construi locuinte pentru tinerii casatoriti, se puteau reabilita ultimile cladiri istorice...dar tot cezarul avea dreptate: panem et circenses!
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Dec 29, 2006 9:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

Lucian, îți spun, fără a te ofensa în vreun fel, că te macină naivitatea. Știi foarte bine că procentele lor o să fie de mai multe ori mai importante decât mediocrul nostru trai. Se aseamănă foarte mult evenimentul ăsta cu cel de 1 decembrie, când, în infinita ei generozitate, administrația a dat gloatei de înfometați și însetați covrigi și vin. Și covrigii aceia au fost dați cu un ochi la ei și unul la buget, însă românul tot român: de ce să se dea în lături de la ceva gratis? Și ce dacă își pierd și ultimul dram de demnitate care-l mai au? Să curgă vinul și covrigii!!
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Sam Dec 30, 2006 10:05 am  Raspunde cu citat (quote)

stai linistit, nu am luat-o in nume de rau, ai dreptate.
dar asta e mentalitatea impotriva careia trebuie luptat. nu mai putem fi amagiti de "ai mai mari" si dusi de nas ca porcii la taiere. chiar zilele astea mi-a picat in mana o colectie de documente scrise de Maresalul Ion Antonescu intre 40-44 si e fantastic modul in care acel om, contrar mentalitatii romanesti, a reusit sa pastreze banutii si sa ii cheltuiasca pe lucruri trebuincioase statului. economie, ordine, disciplina...iata ce ne-ar trebui si in domeniul socio-economic...
Sus
FataCuVaca
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 30/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Dec 30, 2006 5:40 pm  Raspunde cu citat (quote)

Eu zic ca ne agitam aiurea..ca oricum langa bradu fara crengi si-n "marele centru civic" al orasului o sa fie multa lume.. Curiozitatea e mare...si cum altceva primaria nu stie sa faca cu banii.. hai sa facem mizerie ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Sam Dec 30, 2006 7:47 pm  Raspunde cu citat (quote)

FataCuVaca a scris:
Eu zic ca ne agitam aiurea..ca oricum langa bradu fara crengi si-n "marele centru civic" al orasului o sa fie multa lume.. Curiozitatea e mare...si cum altceva primaria nu stie sa faca cu banii.. hai sa facem mizerie ...

Ți se potrivește la fix nick-ul. Cu persoane ca tine care propovăduiesc mentalitatea de "las-o, bă, că merge-așa" nu ajungem niciunde. Rolling Eyes
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Turism Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum