| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 10:01 am |
|
|
citisem pe site-ul Radio Prahova ca ploiestenii au rezervat destul de multe locuri in restaurantele din oras pentru revelion. Din cate zic ei preturile variaza intre 150 si 350 lei , in functie de renumele restaurantului. Eu zic sa nu mergem . Cred ca ala revelionul de 150 primesti decat un pahar cu tuica si un carnat  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 11:19 am |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | citisem pe site-ul Radio Prahova ca ploiestenii au rezervat destul de multe locuri in restaurantele din oras pentru revelion. Din cate zic ei preturile variaza intre 150 si 350 lei , in functie de renumele restaurantului. Eu zic sa nu mergem . Cred ca ala revelionul de 150 primesti decat un pahar cu tuica si un carnat  |
Parol! Covrig! Că așa se poartă acum.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 9:42 pm |
|
|
asta-i ptr batranei...cat mai suntem tineri, hai sa ne distram studenteste.... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
vilaairabusteni nou venit

Data inscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 11:18 pm |
|
|
V-ati facut planul pentru Revelionul 2007?
Daca da, distractie placuta!!!
Daca nu, veniti la munte, mai avem spatiu!
Va invitam la Vila Aira din Busteni.
Avem 9 camere cu pat dublu si un living mare unde se poate incinge petrecerea de Revelion. Daca oferta noastra va place dati-ne un telefon: 0244.322.451 (Rodica Tatos sau Stefan Florea).
Pentru mai multe detalii referitoare la Vila Aira, vizitati site-ul nostru: http://vilaaira.cabanova.ro/ |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 831 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 8:03 pm |
|
|
Cred ca ar cam fii cele mai reusite revelioane, pentru ca ai cam avea cu cine sa te distrezi: cu ceea ce se serveste la bar  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Dec 26, 2006 12:23 pm |
|
|
revelionul se apropie cu pasi repezi . Intrebarea este: v-ati hotarat unde faceti revelionul? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Dec 26, 2006 2:22 pm |
|
|
Nope, not a clue!  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Ian 01, 2007 3:58 pm |
|
|
bun...a trecut si revelionul asta . Cum a fost? Cum v-ati distrat? Mai jos e o poza care spune totul despre cum m-am distrat eu
 _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 7:40 pm |
|
|
Se pare ca intrebarea:"Unde ne petrecem revelionul " a inceput sa faca furori inca de pe acum..romanii si nu numai au inceput sa-si rezerve cabane si pensiuni la munte pentru a fi siguri ca au unde sa-si petreaca si anul acesta revelionul...de altfel daca iti rezervi de acum platesti mai putin si ai si locul asigurat..acum mai trebuie sa dispuni si de banii respectivi..pentru ca dupa vacanta de vara cine mai are bani si pentru revelion  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|