| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Dec 17, 2006 1:14 pm |
|
|
Cine n-a văzut așa numitul "Skate Park" din Nord? Are două-trei half-half-pipe-uri (că nu pot să zic half-pipe că e decât juma' dintr-unul), UN singur grind și un zid pentru wallride-uri. Atât. Acum am văzut că le-au luat pe toate pe motiv că vine iarna.
Părerea mea umilă este că autoritățile locale ar trebui pisate oleacă, să se simtă să facă și ei o sală de skateboarding, că așa nu se poate. În oraș nu ai unde să te dai cu skateboard-ul (bulevardul Republicii e sub orice critică), doar poate pe străzi, care-s pe ici, pe colo asfaltate mai bine. În rest, pur si simplu n-ai unde
Am observat de asemenea că e un număr destul de mare de skateri în oraș cu potențial enorm, însă n-au unde să-l exploateze. Trist.
O astfel de sală ar costa administrația vreo câteva weekend-uri de-ale lor la munte sau la mare.
Voi ce părere aveți? _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Dec 17, 2006 1:56 pm |
|
|
eu sunt pentru , desi sunt prea batran pentru asa ceva  |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Dec 17, 2006 5:33 pm |
|
|
nu imi place skateboardul, dar ar fi bine sa se amenajeze ceva si pentru impatimiti...e intr-adevar un sport (daca nu e sport, ce altceva e?...) care merita niscaiva investitii _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 6:33 pm |
|
|
O idee foarte, foarte buna. Asa tineri din ploiesti mai pot desfasura si alte activitati, nu numai celebrele sporturi extreme gen "trasu pe nas" sau celebrele pufaitoare.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 8:59 am |
|
|
intre timp..pana la construirea unei sali de skateboarding, municipalitatea a anuntat ca anul acesta se vor realiza terenuri de sport moderne in 80 de localitati din Prahova si cred ca in primul rand se refera la terenuri de baschet, ceea ce nu e foarte rau  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 7:08 pm |
|
|
Nu pot decat sa ma bucure astfel de vesti, da` oare se vor duce toate proiectele la bun sfarsit? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 9:29 am |
|
|
de obicei ce au zis ca o sa faca..au facut Se speram ca asa o sa fie si de data aceasta..si neaparat trebuie luate masuri d ementinerea acestor terenuri de sport . Va spun asta pentru acum vreo 2 ani se amenajase in curtea scolii de la mine din cartier un teren de baschet..ei bine dupa o luna cosurile erau deja distruse  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|