Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
....PETROLUL E AL NOSTRU....
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Sport
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006

MesajTrimis: Sam Dec 16, 2006 12:37 am  Raspunde cu citat (quote)

Prin decizia conducerii gruparii Ploiestene de a interzice accesul suporterilor la partidele pe care PETROLUL le disputa "acasa"(mogosoaia) si prin faptul ca aceasta conducere isi bate joc de un oras intreg (batandusi joc de PETROLUL) a condus la o mobilizare fara precedent din partea GAZARILOR....
Campania PETROLUL E AL NOSTRU , care a fost sutinuta si de fostele glorii ale clubului (precum fratii DRIDEA), dar si de vedetele locale (precum LEONARD DOROFTEI) a demarat la 12 sept si s-a incheiat la 12 oct printr-un protest in centrul PLOIESTIULUI....
Scopul acestei campanii a fost acela de a se strange peste 10.000 de semnaturi din partea PLOIESTENILOR pentru ca PETROLUL sa redevina din nou al Consiliului Local....
Semnaturi s-au strans in jur de 14.000, dar se pare ca tot degeaba, ce sa vorbit in primarie sau ce se va vorbi nimeni nu stie....Iar cei din conducere isi bat in continuare joc de PETROLUL si de suporterii PLOIESTENI, fapt ce a fost sesizat de mai multe galerii din tara si care ne-au sutinut fiecare cu mesaje de solidaritate..
Tin sa multumesc galeriilor care nu ne-au uitat si care ne ajuta in aceasta campanie, voi ati readus la viata aceasta campanie si ne-ati impins de la spate sa ne luptam din noi cu monstrii din conducere si sa speram la o noua revenire a PETROLULUI....

TOTI PLOIESTENII TREBUIE SA FIE ALATURI DE NOI PT A SALVA PETROLUL

CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Sam Dec 16, 2006 12:41 am  Raspunde cu citat (quote)

Luni 18.12.2006 de la ora 4 va avea loc sendinta extraordinara a Consiliului Local in care se va discuta si vota proiectul de hotarare initiat de catre campania Petrolul e al nostru.

Sedinta este o sedinta publica din cate stiu asa ca sunteti invitati cu totii sa punem putina presiune pe umerii "alesilor" nostri.

Cine doreste sa vina este asteptat in fata primariei luni in jurul orei 15.30.
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sam Dec 16, 2006 12:15 pm  Raspunde cu citat (quote)

Puteti sa strangeti voi cate semnaturi vreti. Tot degeaba, daca, conducerea nu vrea acest lucru puteti sa va puneti si in cap. Parerea mea! Sad

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Dec 16, 2006 5:05 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu cred ca ai dreptate aici ! de fiecare data cand luptam pentru ceva si vrem cu adevarat un lucru de la 'alesii nostri" , trebuie sa iesim in strada si sa cerem acest lucru. Datorita campaniei initiate de adevaratii suporteri ai Petrolului, o sa aibe loc acea sedinta extraordinara la Consiliul Local . Va asteptam pe toti acolo sa mai luptam inca o data pentru echipa noastra Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
pustiuwolf
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 17/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 1:22 pm  Raspunde cu citat (quote)

luni trebuie sa mergem cat mai multi la primarie pt a pune presiune pe alesii locali in a ne indeplinii doleantele cat mai repede si cat mai profesional.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 1:17 am  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Puteti sa strangeti voi cate semnaturi vreti. Tot degeaba, daca, conducerea nu vrea acest lucru puteti sa va puneti si in cap. Parerea mea! Sad

pe o parte ai dreptate, dar pe de alta nu...ai dreptate ca sunt prea grei oamenii astia pt noi...suporterii Petrolului....dar pe de alta nu ai dreptate pt ca daca ne strangem cu totii putem face ceva,ceva ca sa scapam de jegurile din conducere si ceva sa ii alungam de la Ploiesti
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 1:44 am  Raspunde cu citat (quote)

poze din timpul protestului,al campaniei PETROLUL E AL NOSTRU!
-------------------------------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=Rp0f5wu47Es
http://www.youtube.com/watch?v=QaqCcE1QQ_k
http://www.youtube.com/watch?v=zwF-6fTgHPQ
http://www.youtube.com/watch?v=VcQeTLOOXNE
-------------------------------------------------------------------------------------
mesajele de solidaritate

pustiuwolf
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 11:35 am  Raspunde cu citat (quote)

mai erau doua poze. una de la galeria galatenilor si una de la galeria stelei.
Sus
pustiuwolf
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 11:41 am  Raspunde cu citat (quote)

cine a filmat la protest ??? Cool se vede ca este PROFESIONIST.

oricum bine ca ati adus ca moderator pe cineva care se pricepe la sport si in special care este aproape de petrolul Very Happy
Sus
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 8:25 pm  Raspunde cu citat (quote)

mesajul celor de la steaua

otelul galati

CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 1:25 am  Raspunde cu citat (quote)

Ideea "Petrolul e al nostru" a ajuns in stadiul de

"Mai devreme sau mai tarziu, era inevitabil ca si fotbalul sa intre in atentia noastra, intr-o masura mult mai mare decat pana acum", au argumentat, luni, in sedinta de consiliu local, consilierii Ion Eparu, Florin Sicoe si Augustin Mitu necesitatea infiintarii unei echipe de fotbal care sa apartina exclusiv orasului. Pe considerentul ca "impactul acestui sport asupra opiniei publice este mult prea mare ca sa ramanem simpli spectatori", cei trei au reiterat intentia de a pune "in stare de actiune sectia de fotbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) si sa facem toate demersurile legale necesare pentru ca numele FC Petrolul Ploiesti sa apartina unei echipe de fotbal aflata sub patronajul Consiliului Local".
Odata aprobata sustinerea fotbalului de performanta in cadrul CSM Ploiesti, s-a trecut la formarea unei comisii, alcatuita din zece persoane. Nu putea lipsi din componenta aceasteia initiatorul proiectului, Ion Eparu (in foto), care, dupa cum ne-a declarat, "se doreste, de catre locuitorii urbei, formarea unei echipe de fotbal care sa fie patronata exclusiv de Consiliul Local. Spun acest lucru avand in vedere si cele peste 15.000 de semnaturi prin care ploiestenii vor o formatie care sa joace aici, in Ploiesti".
Principala problema - banii
Interlocutorul nostru ne-a pecizat ca primul pas pe care il va face comisia nou-constituita este de a hotari "forma de organizare a echipei si nivelul la care aceasta sa evolueze". Astfel, ar putea exista ideea infiintarii unei grupe de copii sau juniori, care sa activeze in campionatul de profil sau fuziunea cu o formatie din esalonul patru al fotbalului romanesc. Reamintindu-i ca, in fapt, cele 15.000 de semnaturi vizeaza, sub genericul "Petrolul este al nostru", o echipa de seniori, consilierul Eparu a reiterat vechea problema, anume aceea a finantarii. "Noi putem face o echipa de fotbal. Teoretic, e simplu. Practic, trebuie sa cantarim bine lucrurile. Avem nevoie de bani. Cat insumeaza costurile pentru a sustine o formatie si la ce nivel, inca nu am cazut de acord".
Zece care vor decide
Cei zece membri ai comisiei - printre care se afla fostii fotbalistii Mircea Dridea, Costica Moldoveanu, Octavian Grigore , viceprimarul Radu Socoleanu - nu au avut, pana ieri, nicio discutie concreta. "Doar un contact a fost intre noi, atat. Mai intai am solicitat si altor persoane sa faca parte din acesta comisie. Unii ne-au refuzat, altii au raspuns afirmativ. Astfel, ne-am strans zece persoane, urmand sa analizam care este forma optima de existenta a unei echipe de fotbal". Vizavi de strategia pe termen scurt, mediu si lung, acelasi Eparu a mai precizat: "Tocmai acest aspect trebuie discutat. Este posibil ca noua dintre noi sa doreasca o echipa in Liga a II-a, de exemplu. Urmeaza a fi stabilit si modul in care se va trece la votare".
"In 2007, vreau sa ne inscriem in campionat"
In editia de campionat 2007-2008, Ploiestiul ar putea avea formatie care sa activeze intr-un campionat. Care ar fi acesta, inca nu se stie. Poate fi Liga a treia, a patra sau, cum se afirma mai sus, o echipa de juniori. "Este intentia mea personala de a o inscrie in campionat. In ce esalon, nu stiu la momentul actual sa va spun. Depinde ce vom hotari mai intai in cadrul comisiei si daca ideea va fi agreata de catre Consiliul Local. Oricum, vreau sa fie un proiect viabil, care sa reziste in timp, nu sa ne trezim peste o zi, o saptamana sau un an, ca nu mai poate exista aceasta echipa" (I.Eparu).
Prima intalnire a celor zece membri din cadrul comisiei va avea loc in zilele de 27 sau 28 decembrie. Ea va avea doar rolul de a pune pe tapet problema, fara sa fie luata vreo decizie.

TAVI GRIGORE s-a alaturat si el campaniei PETROLUL E AL NOSTRU
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Mie Dec 27, 2006 12:07 am  Raspunde cu citat (quote)

Aceste versuri sunt scrise de un suporter...si... chiar daca sunt vechi ele ptr unii inseamna ceva!
Sunt scrise dupa meciul de cupa cu Rrapid BuCUResti!

Suporter nicicum doar acasa
Al Luceafarului nu demult apus
Mandru si`ntotdeauna cu capul sus
chiar daca,
Pe strada noastra soarele demult a apus
Dar candva cumva soarele va rasari
Atunci romane de PETROLUL din nou vei auzi
Incep sa cred ca nimic nu e lasat la voia intamplarii
Dar aceasta infrangere n`o pot da uitarii
E prea greu, inca ma doare
Va ramane cea mai teribila deplasare
De nopti intregi acelasi vis il am
O minge ,prin minutu 20, in poarta o vedeam
Dar asa nu a fost sa fie
Caci a noastra bucurie
Pe multi i-ar fi deranjat
..O echipa de provincie Cupa sa fi luat ?!
Nici sa n-auda Copos si ai sai talhari
Caci ei n-au mai permis asa ceva de 11 ani
Tot noi am fost ... I-am umilit
Cand ultimul penalty Vivi l-a inscris

Era atunci un tanar jucator
Plin de ambitie si talent
Astazi el este un antrenor
dar are darul
de a surprinde adversarul
In orice secunda,orice moment

Se spune ca visele devin realitate
Stiu ca nu toate ,doar o parte
Dar in aprilie la retur
Nu vreau in pamant capul sa afund
Vreau sa stiu ca acea mica echipa
Ce locu`n B si`l are
Nu va implora iertare
Ci doar o iesire din anonimat
Sa iasa din intunecat
Sa strige iarasi ca in zile de mult uitate
bucurestene in fata Republicii apleaca-te
Nu mai sper sa vad 3-0 pe tabela
Ci doar un scor demn de aceasta peluza rebela
In incheiere vreau doar sa le amintesc
Celor ce o calificare nebuna rapidista prevestesc
Ca PETROLUL nu este echipa ce
In cupa a facut surprize
Ci doar aduceri aminte
A echipei ce odat`a fost
Si va ramane
Echipa jucatorilor fara de mare nume
Asa ca eu sincer va spun
Jucatori,faceti-ne mandri de VOI !
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Joi Ian 25, 2007 7:28 pm  Raspunde cu citat (quote)

Intalnire cruciala pentru soarta Petrolului.

Maine ora 11:00,in aula Facultatii de Petrol si Gaze se va tine o conferinta in legatura cu distribuirea bugetului primariei Ploiesti pe anul 2007.
Este esentiala prezenta noastra a petrolistilor in acea incapere, pentru a ridica problema stadionului "Ilie Oana", intrucat banii alocati de la buget pe acest pentru stadion, cat si lucrarile desfasurate pana in prezent( renovarea tribunei 1... ce practic a insemnat doar o simpla recompartimentarea a camerelor si nicidecum o ridicare a unei noi structuri) reprezinta inca o batjocura si inca o flegma data fix in ochi iubitorilor de fotbal ploiestean!

Repet... este ESENTIAL CA MAINE, LA ORA 11:00 sa fim prezenti in AULA U.P.G.-ului din PLOIESTI !

Cei care vor venii sunt asteptati la intrarea dinspre hipodrom a facultatii (la iuri pentru cei in tema) la ora 10.30!!
CHITU-WOLVES
moderator
moderator

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 1:15 am  Raspunde cu citat (quote)

Puscarie pentru fanii huligani

La sediul LPF au continuat, ieri, dezbaterile pe tema noului proiect de lege privind stoparea violentei din sport. Conform prevederilor noii legi, nu doar huliganii vor fi aspru pedepsiti. Conducatorii de echipa care instiga la violenta risca sanctiuni drastice, chiar privarea de libertate. Prezent la dezbaterea de la sediul Ligii alaturi de reprezentantii Jandarmeriei, ai ANS, LPF si FRF, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, crede ca aceasta noua lege va reusi sa stopeze violentele din sport. "De la cel mai nenorocit huligan pana la domnul Belu, la toti trebuie sa ne fie frica de aceasta lege", a declarat Dumitru Dragomir. Proiectul de lege include multe noutati in ceea ce priveste stoparea actelor de huliganism. Suporterii interzisi pe arenele sportive vor fi nevoiti sa priveasca din sediul Jandarmeriei partidele cu risc maxim.
cobras-sv
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 04/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 8:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

salut sunt din Suceava,si la meciul pe care Petrolul la sustinut la SV in prima etapa din retur, pe stadion au fost prezente 2 grupuri (1. probabil galeria oficiala, aveau niste stegulete, doua bannere, si strigau ceva, nu se auzea nimic. 2 un grup de fani cu fulare care strigau ceva de genul: "Lupii galbeni suntem noi, voi sunteti niste nemtoi" (dak am inteles bine), "Voi sunteti niste mizerii" etc. Toata stima pt grupul respectiv, care a fost cu mult peste galeria "oficiala" a petrolului, si care sustineau probabil programul "petrolul e al nostru". Mult succes pe viitor si toata stima pt baietii respectivi!!! FORZA GALBENI-ALBASTRII!!!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Sport Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 1 din 6

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum