| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 14, 2006 9:43 pm |
|
|
multumim tuturor galeriilor pentru sustinere, sper sa aibe vreun efect  |
|
|
|
 |
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006 Mesaje: 151 Locatie: orasul.GALBEN-ALBASTRU
|
Trimis: Joi Dec 14, 2006 9:52 pm |
|
|
efect nu poate avea decat daca se va scrie si in ziare despre aceste mesaje...si despre aceasta campania care este sutinuta de majoritatea galeriilor din tara....sa speram ca se va rezolva ceva _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 7:56 pm |
|
|
Si sa inteleg ca s-a aprobat? Daca da, nu am decat sa va trransmit un mare bravo. Decii...... BRAVO!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 7:59 pm |
|
|
| niledA a scris: | Si sa inteleg ca s-a aprobat? Daca da, nu am decat sa va trransmit un mare bravo. Decii...... BRAVO!  |
o sa avem o echipa dar inca nu se stie in ce liga si cum se va numi.... _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 8:05 pm |
|
|
| CHITU-WOLVES a scris: | | niledA a scris: | Si sa inteleg ca s-a aprobat? Daca da, nu am decat sa va trransmit un mare bravo. Decii...... BRAVO!  |
o sa avem o echipa dar inca nu se stie in ce liga si cum se va numi.... |
Pai se face echipa noua? si cu Petrolul cum ramane? Ce se va intampal cu ea daca se face echipa noua? Sau n-am inteles eu nimic?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 8:15 pm |
|
|
aham!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 4:12 am |
|
|
| niledA a scris: | aham!  |
ai inteles ceva???? _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 7:52 pm |
|
|
neamule, io n-am inteles pentru ce v-ati luptat! Pentru Petrolul sau sa faceti o echipa noua in Ploiesti?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 5:23 pm |
|
|
la multi ani!!! CRACIUN FERICIT......ne intalnim dupa...tam tam . _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 12:56 am |
|
|
ai dreptate, dintre membrii forumului, probabil numai eu il urmaresc . Dar in afara de mine zilnic, inca vreo 4-5 persoane gasesc pagina pe google cautand "petrolul ploiesti" .
In fine, topicul o sa fie continuat de mine !
O sa spun stiri si o precizez si sursa asa cum este corect !
Cine nu este interesat de acest subiect nu este obligat sa-l citeasca ! :wink:
am sters toate mesajele offtopic ! Cine mai vrea sa mai comenteze in continuare sa deschida un topic la categoria "reclamatii" ! _________________ anunturi vs.anunturi animale
Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Mie Ian 10, 2007 4:34 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 9:58 am |
|
|
Hadnagy a fost exclus din prima echipa pentru ca in pauza competionala nu a vrut sa semneze o prelungire a contractului cu Petrolul. Totusi el sustine ca cu 4 etape inainte turului pe campionat, a vrut sa semneze a prelungire a contractului, dar a fost refuzat. Pana la urma Hadnagy a semnat un contract cu Fc Brasov pe 4 ani, dar care intra in vigoare abia din vara. Pana atunci Hadnagy a fost chemat la reunirea satelitului Petrolul III.
Nimeni nu stie exact ce s-a intamplat de fapt, dar Bercea a argumentat solutia aleasa de el, spunand ca nu are nici un rost sa intareasca lotul principalei contracandidate la promovare. Hadnagy ar primi la Brasov un salariu dublu fata de cel actual de la Petrolul !
Cine are dreptate? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 10:09 pm |
|
|
aia e sigla noua, nu e agreata de fanii adevarati ai echipei ! Sigla veche arata ceva de genul asta _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 2:42 am |
|
|
cea ce arati u acolo nu este pt Petrolistii infocati...pt ca cei infocati nu agreaza stema sclavilor si imputitilor din conducere _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 8:34 am |
|
|
am inteles, scuze!...
vazui si eu pe net si m-am gandit ca poate intereseaza pe unii _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|