Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Bucate de Craciun si Revelion

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Gastronomie - Arta Gatitului
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Dec 04, 2006 2:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mai e un pic pana vin sarbatorile si trebuie sa ne pregatim bine saracele burti ca se le indopam zdravan cu fel de fel de bunatati.Va invit sa ne impartasiti cateva din felurile voastre preferate din care mancati de Craciun si de Revelion.
Incep si eu cu o lista mica..toba, caltabosh, lebar, sorici, branza, ceapa, tzuica fiarta,sarmale cu mamaliga (la mamaliga mananc si paine...pentru ca asa imi place mie), vin rosu,porc prajit sau la cuptor , carnati de casa , cartofi prajitzi , muraturi , bere ,cozonac cu nuca,salata de fructe,tort...si preferat mea :salata de boeuf Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 11:43 am  Raspunde cu citat (quote)

toba - nu mananc
lebar - nu mananc
salata de boeuf - nu mananc
Prefer carnati si casa si muschiulet de porc afumat, vin fiert cat cuprinde, cozonaci de la supermarket.
ps: marti ma duc sa-l tai pe domnu' porc Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 5:51 pm  Raspunde cu citat (quote)

tocmai m-am intorc de la sacrificarea lu' porcu' Laughing . Anul asta am ajuns pe la Starchiojd, capatul lumii domne'..nu altceva Very Happy . Saracul porc , a suferit, dar trecand peste asta abia astept sa devina sarmane si carnati Very Happy .
Apropo, chiar daca e putin offtopic, ce parere aveti despre noile reglementari ale UE privind sacrificarea si detinerea de animale? Din cate am inteles, de la 1 ianuarie nu o sa ai voie sa ai animale prin curte decat cu acordul vecinului Laughing si nu mai zic de modalitatiile de sacrificare a animalelor. Cand vor respecta cei din Starchiojd reglementarile astea..ma insor Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 12:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

Craciunul a trecut si parca deja simt ca am luat vreo 2 kg. Evident ca tot romanul, am mancat in mod abuziv carne de porc, carnati, sarmale, torturi, cozonaci. Am casa plina de duciuri si ma abtin cu greu pe la 12 noapte sa nu iau o bombonica Laughing . Bine ca nu prea mananc eu din restul specialitatilor de craciun (toba, piftie, sunca ) ca altfel pana in ianuarie ma faceam cat un purcelus Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Gastronomie - Arta Gatitului Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum