|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 11:59 pm |
|
|
Rezultatele anchetei arata ca din cei 200 de copii care au văzut lumina zilei datorită băncii cu spermă colectată de la laureații Premiului Nobel, doar unul singur, Doron Blake, s-a dovedit a fi la nivelul așteptărilor.
Cu un IQ de 120 de puncte, acesta, la vârsta de doi ani, se descurca onorabil la calculator, iar la cinci ani citea deja ”Hamlet”, însă calitățile sale intelectuale nu i-au fost de mare folos în viață. Un IQ ridicat nu este întotdeauna garanția reușitei!
Renumita balerină Isadora Dunca i-a propus, într-o zi, dramaturgului Bernard Shaw să facă împreună un copil. ” Îți dai seama, ce ar ieși din corpul meu și intelectul tău. Copilul ar putea fi un geniu și ar da pe spate toată lumea!”, s-a arătat entuziasmată frumoasa balerină. Răspunsul pe care l-a primit i-a descurajat elanul procreării. ”Ia gândește-te, dragă, ce ar fi dacă acesta va moșteni picioarele mele și inteligența ta?” și-a manifestat scepticismul dramaturgul. inseamna ca tot nu s-a dovedit ca daca parintii sunt destepti fac neaparat si supercopii..iar au dat-o in bara savantii  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Lun Dec 11, 2006 9:15 am |
|
|
Was that supposed to be funny? E veche de când lumea faza. Oricum, bine că ne-ai adus aminte. Apropo, eu am IQ-ul de 82.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|