Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Ce ziceti de fenomenul 3G ?

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Telecomunicatii
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 9:18 pm  Raspunde cu citat (quote)

Competitia pe piata 3G din Romania se inteteste dupa ce alaturi de Vodafone si Orange inca 2 operatori de telefonie mobila (Zapp si RCS&RDS)vor oferi servicii de a treia generatie...am observat ca romanii sunt tot mai receptivi in ce priveste tehnologia,mai exact isi cumpara telefoane performante in primul rand sa para mai smecheri decat restul lumii,dar si sa foloseasca serviciile:apeluri de video call,accesare internet, ..voi ce parere aveti?...se mai emancipeaza si romanul?Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 9:28 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu stiu ce sa zic, eu sunt fericitul posesor al unui Samsung A800 care functioneaza la 80% din capacitate Laughing ...deci nu prea stiu ce sa zic despre 3G , eu unul nu am nevoie de acest serviciu de la un telefon Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 10:22 pm  Raspunde cu citat (quote)

Sincer să fiu, românului de rând nu-i trebuie 3G. Mira-m-aș ca 3-4% din cei care beneficiază de 3G să-l folosescă la capacitate maximă. Însă ca multe alte lucruri, acesta e un moft pe care românu' cu buzunaru' adânc și-l permite.
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 10:50 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu stiu daca neaparat romanul cu buzunar adanc....acum e la moda sa te dai mare...sa ai telefon de ultima generatie(chiar daca platesti toata viata rata la el)...numai sa vada cel de langa tine cat de "mare si tare" esti..chiar mi se par comici astfel de oameni Laughing ...dar asta este...pana vom invata sa apreciem si noi ca in viata sunt si lucruri mai importante decat telefoanele mobile si lucrurile materiale in general Wink
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 11:55 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu sunt de moda veche, vreau sa astept mai intai sa am o masina de lux , numai haine firme si poi imi cumpar si un super telefon.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

MesajTrimis: Joi Dec 28, 2006 10:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

Revenind la subiectul 3G... 6% din totalul utilizatorilor de telefonie mobila din Europa sunt abonati 3G, procentul fiind dublu fata de cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut. Operatorii au cumulat aproximativ 40 de milioane de clienti.Pana la nivelul 4G mai e, asa ca operatorilor le ramane sa contabilizeze fiecare abonat 3G, chit ca sunt destui care platesc suma lunara fara sa utilizeze nici o "favoare" a generatiei a 3-a.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Telecomunicatii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum