| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 1:06 pm |
|
|
Unde putem manca pizza buna in Ploiesti ? Eu unul am mancat pizza in Ploiesti decat de la Sucado, dar in ultimul timp am rarit vizitele pe acolo pentru ca am descoperit ca mama face pizza mai buna . Rar , mai halesc cate o bucata de pizza de la Kentucky, cand vreau sa manac ceva repede.
Voi pe unde mancati pizza si care credeti ca este pizzeria cea mai buna din Ploiesti ? (raport pret - calitate) . |
|
|
|
 |
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 6:19 pm |
|
|
eu am mancat la Pizza Flux si am fost multumit , dar parca tot mai buna e cea facuta acasa . Pizzeriile din oras sunt zgarcite cand vine vorba de ingrediente, mananci mai mult porumb si paine. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 8:40 pm |
|
|
Mai e faină și pizzeria aia de la Winmarkt, de la etajul 2. Am fost amu' câteva zile acolo, și vă zic eu că nu-s deloc zgârciți cu ingredientele, ci dimpotrivă! Sucado sucks! Stai enșpe ore să-ți facă o amărâtă de pizza.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 12:47 pm |
|
|
eu una prefer pizzeria Giulia,aflat pe strada 23 August pentru ca ma duc de ceva vreme acolo si pot sa va zic ca e super buna...va sfatuiesc sa va duceti sa incercati  |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:13 pm |
|
|
o pizza chiar buna o puteti gasi la angelo...la rondul 1, cand te duci pe lg fosta cladire a policlinicii cu plata...chiar in spatele colosului de sticla... ...uuf...e acceptabil p-acolo...pizza destul de buna...si cea de la sucado e gustoasa, doar ca in recipientele de ketchup nu e tomi, cum scrie pe eticheta, ci ketchup varsat!!...si sa nu va puneti niciodata ketchup usturat...o sa lasati pizza in farfurie...  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 10:46 am |
|
|
te contrazic putin aici Eu pun mereu ketchup usturat, chiar daca nu e tomi, pentru ca in felul asta are si pizza gust a ceva . De fiecare data imi ea gura foc si sting cu bere  |
|
|
|
 |
korn24 nou venit

Data inscrierii: 02/Ian/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Ian 02, 2007 6:20 pm |
|
|
eram odata fan pizza jinx..apoi o perioada lunga mancam la angelo..dar din pacate angelo a devenit un jeg imens,de multe ori pizza plutea in grasime si avea un gust oribil,chiar acum o sa incerc giulia,asa am dat si de pagina asta cautand nr de tel. de pizzerii. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 11:56 am |
|
|
daca ai gasit ceva numere le poti publica aici, poate mai folosesc la cineva ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 7:05 pm |
|
|
ce atata pizza?...nu mai e buna mancarea de acasa?...
chiar vazusem la tembelizor un reportaj in care era prezentat un om al strazii care cauta prin gunoaie...si era foarte indignata omul asta ptr ca nu mai gasea in cosul de gunoi resturi de mancare, ci doar cutii de pizza...
ptr mine tot sarmalutele de acasa sunt cele mai faine! _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 1:55 am |
|
|
Sa nu deviem de la subiect. Pizza... Mda. Cel mai aproape de mine e Julia (la 50 m), dar nu ma prea incanta igiena localului, mai ales ca il stiu pe patron. Pizza buna era in Che Pub, dar o aduceau de la mama naibii si dura mai bine de juma de ora. Pizza buna am mancat si in spate la fosta librarie N. Stanescu. Cred ca aia e Jinx. Pizza la Angelo nu mai vreau :?
Oricum, cele mai bune pizza din viata mea le-am mancat la Sinaia. E un local unde bucatarul e italian si le face ca la mama lui si inca o 'crasma' ("La Marmote") unde folosesc nu stiu ce reteta de le iese o pizza incredibila. _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 9:13 pm |
|
|
De obicei am mancat pizza, de la o pizzarie aproape de casa, e foarte buna, in rest in oras doar pe la Angelo am fost. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 11:23 pm |
|
|
dupa cum am promis, revin cu niste numere de telefon
Pizza Sucado Tel: 556 991
Pizza Flux Tel: 573 386
Pizza Il Padrino : 0788.485.139
Cam atat am gasit, daca mai stiti numere de telefon de alte pizzerii din Ploiesti bagati aici  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 8:17 am |
|
|
zilele trecute am fost pentru prima data la Angelo sa mananc pizza si cred ca de acum doar acolo o sa mai merg. Pizza destul de buna, multe sortimente, preturi bune (pizza mare 16 lei la care primesti bonus o bere la halba), atmosfera placuta. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 848 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 6:09 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | | atmosfera placuta. |
Stiu... ultima oara cand am aterizat p`acolo, am plecat cu un gand de bine d`acolo. Si cu o durere de cap a doua zi.... de la mahmureala.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
elsa nou venit

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Sam Iun 02, 2007 7:10 pm |
|
|
| korn24 a scris: | eram odata fan pizza jinx..apoi o perioada lunga mancam la angelo..dar din pacate angelo a devenit un jeg imens,de multe ori pizza plutea in grasime si avea un gust oribil,chiar acum o sa incerc giulia,asa am dat si de pagina asta cautand nr de tel. de pizzerii. |
trebuie sa te contrazic,pizza la angelo este cea mai buna pe care am mancat-o vreodata,mananc acolo de 2 ani si nu o s-o schimb cu nici o alta.In plus la orice pizza mare ti se ofera o bere gratis si personalul este foarte amabil!! |
|
|
|
 |
|