Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Turism in Ploiesti
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Turism
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 6:29 pm  Raspunde cu citat (quote)

exista turism in Ploiesti ? Pai hai sa vedem....aaa...se poate vizita muzeul ceasului, muzeul de istorie, muzeul de arta, casa memoriala Nichita Stanescu . Asta pot fi numite obiective turistice?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 10:43 am  Raspunde cu citat (quote)

Ploiesti nu e un oras turistic, este un oras industrial in plina dezvoltare din cate vad eu. E bine totusi ca suntem aproape de munte, cand avem chef iesim la un gratar la padure sau putem face un traseu prin Busteni Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 6:21 pm  Raspunde cu citat (quote)

Ploieștiul NU este un oraș turistic deoarece:

1) Nu ai nici măcar un parc mai acătări unde poți să te plimbi.
2) Muzeul de Istorie e de toată jena (încercați-l pe cel din Craiova Wink ).
3) Muzeul de Petrol... hmmm... pai la stânga avem petrol, și iată, în dreapta, iar petrol. Da, ați ghicit, în secțiunea următoare avem MAI MULT PETROL!!
4) Monumente?
5) Te acostează persoanele de etnie rromă pe la orice colț de stradă.
Etc.

Ploieștiul NU este un oraș în plină dezvoltare industrială, deoarece:

1) Toate marile rafinării ori au fost închise ori au fost făcute bucăți și vândute.
2) Marea majoritate a ploieștenilor care se încadrează între 30-50 de ani nu sunt axați pe nimic altceva decât pe domeniul petrolier (Universitatea de PETROL ȘI GAZE, duuuh!). Dacă le faci o carieră de piatră (un exemplu cel puțin idiot), se uită la ea ca la poarta nouă.
3) În perioada comunistă, Ploieștiul putea fi ridicat de unde se afla, însă nea' Ceaușescu a preferat să bage bani în rahatul de Scornicești (pentru necunoscători, orașul acestuia de baștină), acesta fiind acum un oraș fantomă.
4) Poziție geografică neexploatată la maximum.
5) Mentalitatea tipic prahoveană "lasă, că e și mâine o zi". (no offence, unii chiar așa gândesc)
Etc.

Cu respect,
Direcțiunea, CC-ul și Partidul Comunist Român. Laughing Laughing Laughing
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 7:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

Necunoscatorii ar putea crede ca sa pot plimba in parcul de la Sala Sporturilor Olimpia, dar mie mi s-a facut scarba sa ma plimb pe acolo pentru ca:
1) Umplusera bazinul cu apa. Din acel moment lacul a devenit piscina pentru puradeii din zona . Singura solutie gasita de autoritati t a fost golirea bazinului , ca na...jandarmii sau comunitarii care scuipa toata ziua seminte prin parc nu au nici o autoritate asupra puradeilor.
2) Am vazut prea multe persoane care se plangeam pe acolo ca li s-a furat geanta sau bicicleta. Comunitarii iarasi absenti
CU OCAZIA ASTA TRAG UN SEMNAL DE ALARMA, DACA MAI MERGETI PRIN ZONA AVETI GRIJA LA GENTI , SACOSI..ETC.
3) parcul a devenit loc de plimbat cu scuterul sau motorul . Iarasi ma intreb...unde sunt comunitarii. Duminica au liber?

A fost o idee excelenta introducerea comunitarilor calare ! O perioada a trebuit sa fac slalom printre balegar
CONCLUZIA :
asa cum spunea si Niraen , NU AVEM MACAR UN PARC IN CARE SA TE SIMTI IN SIGURANTA !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
bogdan
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 20/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Oct 20, 2006 12:27 am  Raspunde cu citat (quote)

Ploiesti si turism Laughing Laughing 2 cuvinte ce nu stau bine intr-o singura fraza. Pentru ca un oras sa fie turistic trebuie ca o suma importanta din bugetu consiliului local si profitul patronilor din oras sa fie castigat din turism, iar cum bugetu local e in pierdere la capitolul turism, si patronii de hoteluri si resturante nu cred ca, castiga mare lucru de la turisti => Ploiestiul nu este oras turistic. Quod erat demonstrandum
Sus
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Oct 28, 2006 12:01 am  Raspunde cu citat (quote)

in curand o sa fie renovat hipodromul , asta ar fi un obiectiv turistic avand in vedere ca e singurul din tara Cool
Sus
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Dec 06, 2006 6:36 pm  Raspunde cu citat (quote)

ok, dar ploiestiul cu ce poate atrage?...este un oras mic, deci posibilitatile sunt mai mici....avem exemplu unor orase nu prea intinse, si cu o populatie relativ mica, dar care au ramura turismului foarte dezvoltata...dar ele se bazeaza pe centrul istoric - Sighisoara, Medias...Din pacate noi nu avem nici macar o zona clar definita (cum ar fi Lipscanii Bucurestilor)
si cum e moartea de amar.
Sus
Cornel
membru
membru

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 10:58 pm  Raspunde cu citat (quote)

poate atrage prin ce are el si nu au alte orase Wink . De exemplu hipodromul , eu raman la parerea ca e reprezentativ pentru Ploiesti.
Sus
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Sam Dec 09, 2006 4:34 pm  Raspunde cu citat (quote)

ok, si in afara de hipodrom?....uratenia aia de "palat administrativ"...sau poate frumoasele siruri de blocuri comuniste...sau poate batranul bulevard cu castani prevazuti cu cate-una copil mic care il ajuta sa creasca roditor...sau turmele de caini care isi pastreaza acelesi caracter salbatic ca acu 2000 de ani....nu prea avem cu ce...Sad
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 10:40 am  Raspunde cu citat (quote)

mi-am adus aminte de Gradina Zoologica de la Bucov . Putem spune ca este un obiectiv turistic. Vara trecuta am vreo 2-3 pe acolo, dar din pacate am observat cat de chinuite sunt animalele acolo si in ce mizerie traiesc Wink
Pacat Wink
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 11:50 am  Raspunde cu citat (quote)

eu una am fost la Muzeul Ceasului, si mi-a placut foarte mult, am vzut lucruri chiar interesante,deci poate fi acesta un obiectiv turistic, mai ales ca e unic in Romania.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 4:14 pm  Raspunde cu citat (quote)

ok, dar sunt obiective izolate.
una e sa ai o strada, un cartier, sau chiar o cetate medievala, si alta e sa ai o casa veche-un bloc comunist-un muzeu-un bloc de sticla...
intr-adevar se poate face turism in ploiesti, dar trebuie o minte geniala care sa faca o legatura intre toate aceste obiective eterogene.
Sus
djl
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 22/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 1:33 pm  Raspunde cu citat (quote)

Am fost și eu la Muzeul de Istorie și nu mi-a plcăut deloc faptul că nu aveau poze și informații cu Ploieștiul post 1900! Mad
Nu știu cât de mulți turiști ar atrage, dar cred că propietarii ar trebui ajutați să-și rapre vechile case. Am mers de exemplu cu autobuzul 40 spre Brariera Bucov și nu mi-a plăcut când am văzut case vechi aflate într-o stare deplorabilă.
Nu știu de ce vă plângeți voi de blocurile comuniste din centru și de "Casa Albă", că față de ce a făcut Ceaușescu în Centru Civic al Bucureștiului arată mult mai bine!

Ultima modificare efectuata de catre djl la Lun Ian 22, 2007 11:01 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 4:22 pm  Raspunde cu citat (quote)

[off-topic] si nimic nu se compara cu ce o sa faca VIDeanu...
(scuze, nu m-am putut abtine)
Sus
marc_greewe
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 17/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 3:24 pm  Raspunde cu citat (quote)

Daca nu va place Ploiestiul de ce locuiti akolo?
Zona unde stau eu e f. misto
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Turism Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum