| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Dec 09, 2006 12:51 am |
|
|
Sunt foarte interesat de studiul acestei miscari...aveti careva bunici/strabunici/alte rude care in copialrie au avut tangenta/legatura cu legionarismul?...daca da, va rog din tot sufletul sa ma anuntati...as vrea sa aflu mai multe pareri ale celor care au prins acele vremuri... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Dec 09, 2006 1:45 pm |
|
|
Uite aici câteva chestii despre Mișcarea Legionară. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |

|
Trimis: Sam Dec 09, 2006 4:43 pm |
|
|
niraen, multumesc mult, dar le stiam...
uite, spre exemplu, am avut norocul sa vorbesc cu cineva care l-a cunoscut pe Miti Dumitrescu si pe ceilalti Razbunatori (toti din Prahova)...bine, Miti Dumitrescu nu era legionar incadrat, ci doar admirator...ei, sa stii ca ce mi-a povestit omul acela e complet diferit de ceea ce suntem invatati!...de asemenea dr serban milcoveanu in cartile sale explica multe lucruri si demasca multe minciuni antonesciene si comuniste...pana si celebra poveste cu evreii (sau jidani, daca nu e cu suparare) este doar o minciuna a guvernarii antonesciene (s-a vrut cu orice pret denigrarea Miscarii - cine ar putea crede ca in momentele in care te lupti cu inamicul pentru putere, tie sa iti arda sa iti folosesti resursele in alte scopuri, spre exemplu?...oricum, exista declaratii scrise ale angajatilor abatorului, care infirma stirea oficiala) _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
adelin_antonescu Vizitator
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 2:40 am |
|
|
Mi-am făcut niscaiva timp să lecturez lucrările domnului Radu Mihai Crișan, însă la o cercetare amănunțită, acesta pare să forțeze cam mult nota, abordând o temă destul de controversată fără să prezine un argument complet, ci mai degrabă preferă să ne prezinte niște fapte, aruncate la grămadă, formând un amalgam de idei și informații, lăsând cititorul într-o negură totală. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |

|
Trimis: Dum Dec 24, 2006 9:26 am |
|
|
iti recomand Razvan Codrescu - In cautarea Legiunii pierdute
tipul, cu toate ca e doar simpatizant (NU e incadrat in vreun cuib), face o analiza foarte obiectiva...
cartea e cam greu de gasit...
iti recomand www.miscarea.com _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
adelin_antonescu Vizitator
|
|
|
|