| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
goagacatalin Vizitator
|
Trimis: Mar Mar 25, 2008 12:42 am Titlul subiectului: Valea Doftanei |
|
|
| Valea doftanei una din cele mai frumoase comune din tara www.valeadoftanei.blogspot.com va prezinta cateva imagini. |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Mar 25, 2008 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Interesant... da` eu zic ca, nu numa` imagini ar fi trebuit sa postezi. Si niste cuvinte despre partile locului ar fi interesant daca ai posta.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am trecut de multe ori cu masina prin valea doftanei, deci e superb, un loc ideal unde sa iti petreci sarbatorile de iarna, in ciuda lipsului de magazine alimentare, dar sa fim serioasi, campina e la 2 pasi, si fiecare se duce cu cate masini vor si isi iau toate proviziile necesare... nu a fost nevoie nici sa cobor din masina, am ramas uimit instant cand am ajuns prin imprejurimi, evident ca ulterior m-am plimbat si la pas pe acolo... _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 2:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Sper sa ajung si eu in zona..spre rusinea mea nu am fost niciodata pe Valea Doftanei,dar promit ca o sa ma duc cat mai curand posibil! _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
|