| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
oprescu florentin nou venit

Data inscrierii: 06/Aug/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Aug 07, 2007 9:37 pm |
|
|
| Rog, colegii de la Drept 3 daca au raspunsurile la grila de Drept penal, partea speciala 2. Am o restanta de dat si vreau sa confrunt raspunsurile mele cu ale voastre. Multam anticipat. |
|
|
|
 |
|
|
 |
MeLe nou venit

Data inscrierii: 02/Sep/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 10:39 pm |
|
|
o sa fiu si eu un student la spiru da nu prea stiu spre ce facult sa ma inclin. astept sfaturi si as vrea sa ma pot si angaja ca sa pot plati gazda  |
|
|
|
 |
alexutza nou venit

Data inscrierii: 25/Oct/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Oct 25, 2007 2:01 pm |
|
|
| hello!e prima data cand intru pe acest forum si as vrea sa stiu dak e cineva pe aici la marketing primul an... |
|
|
|
 |
alexutza nou venit

|
Trimis: Joi Oct 25, 2007 3:16 pm |
|
|
ALOOO!!!chiar nu e nimeni la marketing primul an in ploiesti???????va rog sa-mi raspunde-ti .Vreau sa-mi cunosc si eu colegii....  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Oct 25, 2007 7:01 pm |
|
|
cred doar in cateva ore de cand ai scris au vizitat asa multi studenti la spiru forumul acesta?
parca era un forum special spiru haret..nu stiu adresa _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
georgiana_sinu nou venit

Data inscrierii: 13/Sep/2007 Mesaje: 2 Locatie: ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 1:59 pm |
|
|
Buna!
E prima data cand intru pe acest forum si as vrea sa stiu daca e cineva pe aici la contabilitate si informatica de gestiune primul an... _________________ georgi |
|
|
|
 |
gaby.petrescu nou venit

Data inscrierii: 29/Oct/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Oct 29, 2007 10:50 am |
|
|
| oprescu florentin a scris: | | Rog, colegii de la Drept 3 daca au raspunsurile la grila de Drept penal, partea speciala 2. Am o restanta de dat si vreau sa confrunt raspunsurile mele cu ale voastre. Multam anticipat. |
am si eu o rugaminte....vreau sa scot pentru fratele meu subiectele pentru examene dar nu reusesc sa intru i-mi poti explica pas scu pas ce trebuie sa fac? poti trimite mail la adela_ayda@yahoo.com |
|
|
|
 |
gaby.petrescu nou venit

Data inscrierii: 29/Oct/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Oct 29, 2007 10:52 am |
|
|
| georgiana_sinu a scris: | Buna!
E prima data cand intru pe acest forum si as vrea sa stiu daca e cineva pe aici la contabilitate si informatica de gestiune primul an... |
buna sunt adelaida si am o prietena care este primul an la conta daca vrei ii poti trimite trimite mail pe michaela.romania@yahoo.com |
|
|
|
 |
georgiana_sinu nou venit

Data inscrierii: 13/Sep/2007 Mesaje: 2 Locatie: ploiesti
|
Trimis: Lun Oct 29, 2007 2:21 pm |
|
|
| gaby.petrescu a scris: | | georgiana_sinu a scris: | Buna!
E prima data cand intru pe acest forum si as vrea sa stiu daca e cineva pe aici la contabilitate si informatica de gestiune primul an... |
buna sunt adelaida si am o prietena care este primul an la conta daca vrei ii poti trimite trimite mail pe michaela.romania@yahoo.com |
Multumesc mult Gaby.....o s-o cantactez chiar acum. _________________ georgi |
|
|
|
 |
oprescu florentin nou venit

Data inscrierii: 06/Aug/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 10:56 am |
|
|
ptr gaby.petrescu, imi pare rau, nu cunosc pasii ptr a putea scoate de pe net grilele, eu le faceam rost de la colegi ptr ca nu aveam imprimanta. SORRYYYY.  |
|
|
|
 |
adelina nou venit

Data inscrierii: 07/Noi/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 1:24 pm |
|
|
sunt o bobocik la finante banci  |
|
|
|
 |
alexutza nou venit

|
Trimis: Mar Noi 13, 2007 1:32 pm |
|
|
| Daca e cineva pe aici la marketing anul 1 in Ploiesti sa-mi dea un mesaj |
|
|
|
 |
teoharie cocacola nou venit

Data inscrierii: 26/Noi/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Noi 26, 2007 11:58 am |
|
|
| salut ,doreste cineva sa colaboram pentru a face rost de grilele de examen de la management anul 1 ? |
|
|
|
 |
bety nou venit

Data inscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Ian 01, 2008 1:40 pm |
|
|
EU NU MAI POT INTRA IN biblioteca virt.S-au schimbat toate grilele.LA MULTI ANI IN 2008.
CAUT COLEGI DE LA SOCIOLO. PSIHOLOGIE ID [/img]
PE ACEST CHIAR NU MAI INTRA NIMENI?DE UNA singura m-am cam plictisit.
editat de niledA: bre, le-ai postat pe astea 3 in interval de 10 minute... nu puteai sa le pui in acelasi post... nu-i nimic... am facut eu asta |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 328
|
Trimis: Mar Ian 01, 2008 5:02 pm |
|
|
pai nu ne-am supara daca ai posta si tu pe la alte topicuri in afara de sipru-haret(acum fiecare isi urmeaza interesul) ..multumim anticipat |
|
|
|
 |
|