Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Universitatea Petrol Gaze - UPG Ploiesti
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ralucutza
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Sam Oct 04, 2008 5:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cine imi zice si me mai exact ce se face la mate in primu an la finante? Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lovely_4you
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 02/Aug/2008

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 2:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

va rog sa-mi spuneti si mie cum se procedeaza cu internetul la upg. unde trebuie sa merg si ce sa fac
krystyna
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 05/Oct/2008

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 4:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu acum am trecut clasa a12-a si as vrea s merg in continuare pe finante banci....stie cineva km ce se face aici ..adik ce materii...matematica se face multa k nu prea imi place....si as vrea s stiu care a fost ult medie cu care s-a intrat anul asta la fara taxa......dar la cu taxa????????
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 6:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lovely_4you a scris:
va rog sa-mi spuneti si mie cum se procedeaza cu internetul la upg. unde trebuie sa merg si ce sa fac

te referi la internetul din camin? Daca da..Sinel trebuie sa stie...parca el statea in camin
Bibishor
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 9:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DaYanNaLuVvPufF a scris:
Sau un prof pe care nu il intelegi....e foarte dimineata si nu poti intelegi ce vorbeste omu ala acolo...adica nu ca nu intelegi materia...pur si simplu nu intelegi limba....e naspa..te ia somnu si batzaiala ca nu trce timpu mai repede..

mmm...seamana cu chimia analitica de joi dimineata nu? Smile))
Sus
tt
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Oct 05, 2008 11:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spre "norocul" meu , asta e primul an in care se sparge "traditia" sesiunii de extraordinare... Asta e. Pt cei de la calculatoare anul II, daca aveti nevoie de ajutor / materiale/ sfaturi sunt aici.
Sus
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Lun Oct 06, 2008 11:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mmm...seamana cu chimia analitica de joi dimineata nu? Smile))[/quote]

da fix cu aia seamana bibishor Smile) de fapt....fix aia e Wink) tu la ce esti? avem cursuri la comun banuiesc Smile
Sus
lovely_4you
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 02/Aug/2008

MesajTrimis: Mar Oct 07, 2008 10:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da despre camin era vorba.
imi trebuie un program ,,alcatraz" zic aia de la rds. si nu-l gasesc deloc pe net. poate sa ma ajute cineva ? merci
tt
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 9:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vazut la un moment dat ceva despre grupa 1812/1813 ... cineva de la oricare din grupe sa imi dea un pm.

p.s. probleme despre net shi alte retele n-ar trebui postate in la retele de cartier :-/

Ultima modificare efectuata de catre tt la Mie Oct 08, 2008 9:39 pm, modificat de 1 data in total
Sus
valy_shacalu
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Sep/2008

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 9:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

se da vreun party in camin curand ? Laughing Surprised Very Happy Embarassed dati si voi un pm sau cva Wink
Sus
lollex
membru
membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 10:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

valy_shacalu a scris:
se da vreun party in camin curand ? Laughing Surprised Very Happy Embarassed dati si voi un pm sau cva Wink

ce pm, sa se deschida topic cu chestii de genu', si fiecare cum da party, scrie acolo ca invitatie la tot forumu' Laughing
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Oct 09, 2008 12:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Subscriu si io... Laughing Laughing Laughing

I can haz blog
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Joi Oct 09, 2008 2:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alcatrazul se gaseste la orice student din caminul 5,7,6,..care nu e boboc si are netul de acum un an:))
1813..s-a desfiintat si a ramas 1812(anul 2 calculatoare)...

legat de party-uri...tocmai a fost unu la camera de langa min acum 2 zile...la urmatorul ,daca aflu din timp,poate va fac rost si de 'invitatii" Laughing Laughing
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 3:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai asa sa faci sinel !!! Very Happy
Sus
krystyna
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 6:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stie cineva cu ce medie s-a intrat anu' trecut la finante banci ???????????????????????????pls rasp...........................
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Urmatoare
Pagina 15 din 17

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum