| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 1:58 pm |
|
|
| DaYanNaLuVvPufF a scris: | | Avy tu la ce esti? si ce an? |
Anul II Ingineria in Protectia Mediului!
Profesorii cu care ai facut Chimie Analitica ( Octav Pantea) si Chimie Anorganica ( Stelian Neagoe).
Presupun ca azi de la 9.50 ati avut Fizica ( Nicolae Mosescu) in sala Ip4 apoi v-am zis eu sa va mutati in Ip3 ... eram imbracat intr-o geaca neagra... see ya!!! _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
|
|
 |
|
|
 |
Costinkara nou venit

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 6:07 pm |
|
|
| Cineva la Stiinte si Litere - Informatica ? |
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 7:17 pm |
|
|
Litere si Stiinte - Administratie Publica ? este cineva ? _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
|
|
 |
Dovlecel nou venit

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 7:41 pm |
|
|
Salut!
Eu sunt studenta la Litere,Engleza-Franceza,aici la UPG,daca are cineva vreo intrebare sau nelamurire si pot sa ii fiu de folos as fi fericita sa o fac  |
|
|
|
 |
ralucutza nou venit

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 6 Locatie: ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 8:26 pm |
|
|
sunt studenta la ase..mai exacte finante-banci...anul1 si pana acum am auzit ca la mate avem un prof exigent, daca pot spune asa....e adevarat ca se umbla cu bani ca sa poti trece?  |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 88
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 8:26 pm |
|
|
| Sorry avy dar nu am fost azi la facultate:))....mi-e deja sila de ea...stiu asa e la inceput.poate p parcurs se mai schimba treburile insa pentru inceput nu imi place deloc....ce sa zic e greu si cel mai greu imi ste sa ma obisnuisc sa stau cate 100 de min fara pauza... |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 9:29 pm |
|
|
da..mie imi spui...fiecare curs era crima si pedeapsa. Ma rog..la cursuri nu prea mergeam..dar nu aveam de ales in cazul laboratoarelor
@ralucutza daca crezi ca matematica de la finante banci e grea atunci bine ca nu ai nimerit pe la inginerie  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 9:38 pm |
|
|
| ralucutza a scris: | sunt studenta la ase..mai exacte finante-banci...anul1 si pana acum am auzit ca la mate avem un prof exigent, daca pot spune asa....e adevarat ca se umbla cu bani ca sa poti trece?  |
Ralucutza si eu am facut ase-ul, am fost la turism si am facut matematica cu Iarca la care stiu ca daca inveti si faci la examen iti da..nu stiu ce alti profesori de mate mai sunt la ase dar oricum nu e asa grea materia, se poate invata..cat despre profesori care cer bani o sa te tot lovesti.. _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre
Ultima modificare efectuata de catre lizuk22 la Mie Oct 15, 2008 8:45 am, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 9:46 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | da..mie imi spui...fiecare curs era crima si pedeapsa.  |
Sa mai ai si un prof plictisitor... care in loc sa iti predea, se apuca de povestit si sa mai fie si de dimineatza... clar te ia somnul!!!  _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
|
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 88
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 9:52 pm |
|
|
| Sau un prof pe care nu il intelegi....e foarte dimineata si nu poti intelegi ce vorbeste omu ala acolo...adica nu ca nu intelegi materia...pur si simplu nu intelegi limba....e naspa..te ia somnu si batzaiala ca nu trce timpu mai repede.. |
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 10:50 am |
|
|
Da, si cred ca profu' meu de istorie nu are inclinatii sexuale foarte normale Calcanu parca ii zice _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
|
|
 |
ralucutza nou venit

|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 12:10 pm |
|
|
mda..cu iarca fac si eu ..acu sa vedem..eu sper sa ma descurc, avand in vedere cam ce fac in primu semestru..acu sa vedem |
|
|
|
 |
ralucutza nou venit

|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 12:13 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | da..mie imi spui...fiecare curs era crima si pedeapsa. Ma rog..la cursuri nu prea mergeam..dar nu aveam de ales in cazul laboratoarelor
@ralucutza daca crezi ca matematica de la finante banci e grea atunci bine ca nu ai nimerit pe la inginerie  |
domnu' sef nu am zis ca e grea matematica, dar fiind boboaca, a inceput lumea sa zica ca nush cum sunt profii:)) |
|
|
|
 |
valy_shacalu nou venit

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 12:46 pm |
|
|
yo am o prietena care a terminat si e la master...si la profii care ii am la mate si la statistica...a zis ca am deja 2 restante app care e la management anul I sa nu rada ca e in aceeasi situatie  |
|
|
|
 |
deia nou venit

Data inscrierii: 04/Oct/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 4:46 pm |
|
|
| e cineva la contabilitate anul I? |
|