| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Vizitator nou venit

Data inscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 11:47 pm |
|
|
| As vrea sa ma inscriu la ingineria mediului la ID... E cineva la aceasta facultate? As dori sa stiu mai multe detalii.. cum sunt profesorii, daca este foarte grea si eventual cu ce meserie ies dupa terminarea facultatii. Multumesc! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 61 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 1:21 am |
|
|
Bine-ai venit, Vizitator! Eu sunt la Litere si n-as vrea sa dezinformez, dar din cate stiu eu Ingineria Mediului la ID dureaza destul de mult... Prin 2005 cand m-am inscris eu la UPG durata era de 6 ani. Acum nu stiu, poate s-a mai schimbat ceva... Si mai stiu ca iesi inginer diplomat. Altfel.. nu stiu cum sunt profesorii, dar presupun ca ca e destul de grea specializarea... Bafta!
Daca mai aflu ceva postez aici, deci verifica si maine... _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 412
|
Trimis: Mar Iul 29, 2008 9:46 pm |
|
|
io-s la inginerie electronica si telecomunicatii..
la cererea publicului idu meu de messenger se gaseste pe profilul meu  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
lovely_4you nou venit

Data inscrierii: 02/Aug/2008 Mesaje: 9 Locatie: MORENI
|
Trimis: Sam Aug 02, 2008 10:21 pm |
|
|
sal!!!!
sunt ,,boboc'' la chimie la upg.
as vrea sa stiu cum e treaba cu caminul. am facut cerere, dar nu am scris ce camin, ca nu am stiut. astept sugestii. merci...  |
|
|
|
 |
Andrey nou venit

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Aug 03, 2008 12:22 am |
|
|
caminul 7 the best cred..is tot boboc la sectia mine,petrol si gaze.
Are termopan,bai ingrijite si e proaspat renovat.Insa cred ca repartitia la camin se face si in functie d medie...
bafta! |
|
|
|
 |
lovely_4you nou venit

|
Trimis: Dum Aug 03, 2008 4:47 pm |
|
|
| Andrey a scris: | caminul 7 the best cred..is tot boboc la sectia mine,petrol si gaze.
Are termopan,bai ingrijite si e proaspat renovat.Insa cred ca repartitia la camin se face si in functie d medie...
bafta! |
renovate sunt toate, pe afara.
media este cea de intrare? nu are fiecare fac. caminele ei?
sa fie.!!! la fel si tie. |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Dum Aug 03, 2008 11:44 pm |
|
|
toate caminele sunt renovate,..exceptie sunt 2 eventual 3(dar 3 este un camin ok).repartizare se face in functie de distanta in primul rand si apoi taxa/fara taxa..si bineinteles in fucntie de anul in care esti..se stie ca peste tot cei din anii superiori au prioritate!
bafta pentru un loc cat mai bun! _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
lovely_4you nou venit

|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 10:13 pm |
|
|
merci sinel
sper sa primesc un loc mai bun, daca nu sper sa rezolv altfel.....
te rog spune-mi ce sa aleg si preturile daca stii. am inteles ca sunt camine de 150 lei, de 250 lei..... |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mar Aug 05, 2008 12:26 am |
|
|
caminul 2 :90ron-4 pers in camera
3: 125 ron(park)-3 pers in camera
4:200/250 rom(fara taxa/cu taxa): 2 pers in camera
5:175 ron/200: 2 pers in camera
7: 145/200: 3 persooane in camera( modul cu doua camere)..deci 6 pe modul.
mai sunt caminu 1 si 6..camine numai de fete..nu stiu preturile prea bine(nu ma pot pronunta )//caminul 2 e numai de baieti.restul sunt camine mixte
sper ca-ti sunt utile informatiile _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
lovely_4you nou venit

|
Trimis: Mar Aug 05, 2008 11:03 pm |
|
|
multumesc sinel
chiar imi vor folosii informatiile.
vacanta placuta in continuare  |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 9:37 am |
|
|
multumesc frumos..asemenea!
PS: daca tot ai poposit pe forumul nostru..poate vei deveni si mai activ pe celelalte topicuri..iti poti exprima parerea desper orice,iar daca un subiect nu exista deja,il poti crea.multumesc anticipat! _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
mady_6_89 nou venit

Data inscrierii: 22/Iul/2008 Mesaje: 5 Locatie: Buzau
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 7:10 pm |
|
|
Citeam mai sus ca pentru camin conteaza daca esti la cu taxa sau fara. Cand am completat acea cerere eram repartizata pe locurile cu taxa, dar intre timp am ajuns pe locurile fara taxa. Ce sa fac? Trebuie sa completez o noua cerere? Sau trebuie sa sun la serviciul social?
Si, stie cineva cand imi pot recupera acei bani pe care i'am platit la inceput, cand inca ma aflam la cu taxa?
Si o ultima intrebare... Am auzit ca la inceputul anului trebuie sa platim o saltea? Este adevarat? Daca este asa, cat costa?
PS: Ma bucur ca am gasit forumul asta, pentru ca e singurul mod in care pot sa ma informez  |
|
|
|
 |
lovely_4you nou venit

|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 9:29 pm |
|
|
merci de invitatie sinel.
am citit 85% din topicurile forumului, dar nu imi place sa-mi dau cu parerea fara sa fiu intrebata.  _________________ " ..No [LoVe] , No [Life]..! " if he's the one who makes u smile, then never let him go ! |
|
|
|
 |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 61 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 11:27 pm |
|
|
Bine ai venit mady_6_89. In legatura cu taxa.... si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine. Pe mine m-au sunat fetele de la secretariat, dupa ce platisem deja jumatate din taxa. Oricum, mi-am recuperat banii destul de repede dar a trebuit sa alerg cu niste hartii pe-acolo. N-ar strica totusi sa mergi la secretariat sa intrebi. Bafta![/b] _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
|
|
 |
mady_6_89 nou venit

Data inscrierii: 22/Iul/2008 Mesaje: 5 Locatie: Buzau
|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 7:21 pm |
|
|
Mersi Magdala! La celelalte intrebari nu stie nimeni sa'mi raspunda?  _________________ "Everything happens for a reason!" (John Locke, LOST) |
|
|
|
 |
|