| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 4:50 pm |
|
|
Se pare ca din ce in ce mai multe licee isi obliga elevii sa poarte uniforme . Nu pot sa zic ca imi pare f. bine ca am scapat de asa ceva, mie mi se pare o prostie o astfel de lege .
Acum devenind serios , vroiam sa va anunt ca am citit undeva ca Basescu nu e de acord cu uniforma scolara obligatorie pt. ca aceasta ar putea deveni
inca un obstacol impotriva elevilor care fac parte din familii sarace, incurajand astfel abandonul scolar. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Sam Oct 28, 2006 1:51 pm |
|
|
| Eu cred ca cel mai bine ar fi in loc sa se impuna purtarea uniformelor scolare ar fi mai bine sa se educe parintii sa le dea copiilor cei "7ani de acasa",sa-i inveti sa-si respecte profesorii si colegii.Uniforma scolara nu o sa acopere niciodata lipsa de bun simt a celor mai multi dintre tinerii scoleri din ziua de azi.Mult comentatul "domn Goe "a lui Caragiale exista in marea majoritate a elevilor si nu cred ca vom scapa prea curand de acest sindrom,care ia amploare din ce in ce. |
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Dum Oct 29, 2006 9:15 am |
|
|
| nu vreau sa par cu mentalitate invechitata, dar generatiile actuale de liceeni sunt din ce in ce mai neinteresate de scoala si din pacate le arde mai mult de bautura , tigari si chiar droguri. Poate acum ei cred ca sunt "cool" , dar o sa vada in viitor ca o sa conteze comportamentul lor din liceu, va spun din proprie experienta. |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:43 pm |
|
|
vezi tu...uniforma incerca sa reduca diferentierea dintre sarac si bogat...eu unul, in lmv, o vad foarte bine conturata...dar nici uniforma din blugi care stralucesc in soare (cum era la scoala sf. vineri...) _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 01, 2007 3:24 pm |
|
|
| eu am uniforma, si desi mie una mi s-a acrit de ea, recunosc ca are si partile ei bune, dar totusi sa fi obligat sa vii iarna in pantaloni de stofa la scoala... |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 01, 2007 3:44 pm |
|
|
e aiurea sa te imbraci in pantaloni de stofa indiferent de anotimp. Nu e asa rau iarna, exista indispensabili .  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Ian 02, 2007 2:59 am |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | e aiurea sa te imbraci in pantaloni de stofa indiferent de anotimp. Nu e asa rau iarna, exista indispensabili .  |
Să-ți iei tu budigăi și ițari pe dedesupt, taică!  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 10:00 pm |
|
|
Sunt si eu in aceea situatie ca si anathema( ca doar suntem in aceeasi clasa ) Si sincer sa fiu, la inceput m-am aratat super dezgustat de faza cu purtatul uniformelor. Dar pe parcurs am cam inceput sa le inteleg rostul lor. Ceea ce ma deranjeaza pe mine in ultimul hal e situatia din al meu liceu, unde nu ai dom`le voie sa mai iei si tu iarna, cand iti ingheata si ultimul neuron functional pe care il mai ai in cutia craniana, o bluza pe dedesubt sau un pulover mic pentru ca in regulament "scrie ca tre` sa purtam strict camasa alba, pantaloni si sacou negru sau bleu inchis" iar daca ai nenorocul sa mai vina si directoarea intr-un control da rutina, te-ai scos da vreun punct pe la purtare in minus  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 11:40 am |
|
|
hai lasa mai , nu te mai plange atata
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 2:14 am |
|
|
Apăi, scumpi camarazi ai GSASVS-ului, alias 32, de ce nu faceți cum am făcut și noi? Și la noi a fost uniforma obligatorie, nu intrai fără ea în școală, iar dacă te prindea fără, harț, absențe pe ziua respectivă, bașca, îți mai scădea și două puncte la purtare.
Însă noi am rezolvat-o simplu. Tot liceul a venit într-o zi fără uniformă. Pur și simplu, n-a venit nimeni în uniformă (desigur, mai există și 2-3 excepții, dar, deh... păduri fără uscăciuni, mai rar). Până în ziua de azi nu s-a mai impus uniforma la elevi.
Ceea ce trebuie să faceți voi, elevii, e să convingeți cadrele didactice și să impregnați în mintea-le îmbâcsită de praful timpului, că hainele unui om îl caracterizează. Deja, dacă i-ai pus uniformă, și-a pierdut personalitatea și caracterul.
Înțeles-ați voi, dragilor?  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 1:37 am |
|
|
in loc de uniformele care stirbesc individualitatea omului, cum bine spunea si Niraen, scolile ar putea umbla mentalitati...stiu ca e greu, dar se poate...mai ales ca inca mai exista dascali geniali, care pot convinge prin puterea exemplului si prin cuvinte... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
ram nou venit

Data inscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 6:04 pm |
|
|
In urma cu ceva timp am inceput redactarea unei foi de cultura pentru liceeni. Va invit sa o cititi la http://www.ramuldinnecropolis.go.ro/
si acum cateva luni am inceput sa facem si asta:
www.mituriurbane.vira.ro, un blog unde sa adunam cat mai multe mituri urbane romanesti. |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 8:36 pm |
|
|
Publicatie haotica care spune exact ce vrea fara cenzura si restrictii.
În mod surprinzător, îmi place. Are acel ceva. Sau poate că-s eu ciudat.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
ram nou venit

Data inscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 1:31 pm |
|
|
| Imi pare bine ca iti place, un nou numar o sa iasa in curand... |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 37
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 2:08 pm |
|
|
| mai,eu am prins scoala si cu uniforma si fara uniforma...tot mai bine era cu....nu-mi bateam capul cu ce ma imbrac,profesoarele nu se simteau aiurea ca eleva e mai bine imbracata,nu se iscau disensiuni.colegului meu de banca nu ii era capul la"ce fusta misto ti-ai tras!"cum era in ultimul an de liceu cand am prins fara uniforma,ci "cum ai tradus fraza asta la engleza?"....era mult mai bine!desi nu sunt profesor,ii inteleg pe profesori si le dau dreptate!daca as fi profesor(hm!cine stie cum ma duce viata)as da multe fatuce afara de la ore si as propune si nota scazuta la purtare! |
|
|
|
 |
|