Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
The Prestige

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
claudya
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 6:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

SUA / Marea Britanie, 2006 (128 minute)
Drama / SF / Thriller
Regia: Christopher Nolan
Cu: Scarlett Johansson, Michael Caine, Hugh Jackman, Christian Bale, David Bowie
Doi iluzionisti incerca nu numai sa se intreaca in a inventa noi numere de magie, castigand simpatia publicului prin unicitatea numarului lor, ci vor ajunge chiar sa se saboteze reciproc, intr-o lupta pe viata si pe moarte.Poate mai mult decat povestea celor doi magicieni rivali (elaborata de Christopher Priest in 1995 in romanul The Prestige) este demn de retinut pozitia inventatorului Nikolai Tesla, o figura exemplara a stiintei inceputului de secol 20. Acesta a fost denumit omul care a inventat secolul 20 caci aproape tot ceea ce inseamana electricitate si electromagnetism a fost (si este) legat de ceea ce el a inventat sau a descoperit. Studiile sale au acoperit vaste domenii - robotica, magnetism, balistica si fizica nucleara, iar in ultimii ani de viata acestea au depasit limitele stiintifice, speculatiile sale teoretice (controversate, de altfel) sprijinindu-se pe notiuni pseudostiintifice, de ocultism si OZN-istica. iata si pe moarte.

Un film care cred eu merita vazut. Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 7:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

Se noteaza la catastif: "Film ce tre` vazut cat mai repejor!" Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 10:29 am  Raspunde cu citat (quote)

Și filmul e despre... Tesla? Sau n-am prins eu prea bine descrierea 'ceea detaliată?
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 8:44 pm  Raspunde cu citat (quote)

Claudya, nu prea te pricepi la rezumat filme. Let me give it a try. Am terminat de văzut, acum câteva minute bune filmul. În afară de superb, alte cuvinte sincer n-am. M-a lăsat cu gura căscată.
Filmul urmărește povestea a doi magicieni care ajung rivali din simplul fapt că unul din ei trebuie să aibe ultimul cuvânt, sau în cazul acesta truc. Este o întrecere a celor mai bune și mai fascinante trucuri văzute vreodată. Filmul este foarte greu de descris în cuvinte, deoarece există nenumărate întorsături de situație și chestii care la prima vedere n-o să le înțelegeți. Cel mai bine e să vedeți filmul și vă veți convinge că este o adevărată capodoperă cinematografică. Finalul este extraordinar, apropos.

Are you watching closely?

PS: Cei care sunt fani 2 Fast 2 Furious, Triple X sau mai știu eu ce filme care nu necesită prea multă materie cenusie, îi invit să se ferească ca de dracu' de filmul ăsta pentru că n-o să înțeleagă mare lucru din el. Wink
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum