| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 9:10 pm Titlul subiectului: Supermarketuri sau vechile chioscuri din Ploiesti |
|
|
Indiferent de bunurile comercializate, romanii prefera sa-si faca cumparaturile din supermarket,iar vanzarile prin chioscuri au inregistrat scaderi ale ponderii din totalul vanzarilor, atat la produsele alimentare, cat si la cele nealimentare.
Si in Ploiesti s-au deschis f.multe supermarketuri... oamenii sunt foarte incantati de acest lucru...indiferent de zi magazinele sunt pline de oameni care se uita,cumpara,testeaza produse de tot soiul...si inca nu a venit sezonul sarbatorilor...atunci mare calcare in picioare ce o sa fie ...fiecare sa profite de asa-zisele reduceri...si mai zice romanul ca n-are bani  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 11:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta ar fi un lucru bun adus de Uniunea Europeana si anume disparitia chioscurilor care apar peste noapte. Sigur nu vor mai rezista mult timp, din cate am vazut eu s-a invatat si romanul sa mearga la supermarket si sa-si cumpare tot ce are nevoie dintr-un singur loc. In plus, in felul asta se mai economisesc si bani  |
|
| Sus |
|
 |
livi nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Oct 29, 2006 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
e mai bine asa,sa cumperi tot ce-ti trebuie dintr-un singur loc.De ce sa umbli pe la n chioscuri cand poti sa te duci frumos intr-un supermarket, si sa gesesti acolo tot ce-ti trebuie.In felul asta mai economisesti si timp,nu?Parerea mea  |
|
| Sus |
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 29, 2006 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai cea mai mare dreptate Livi...si mieim place sa merg sa cumpar de la supermarket...gasesti cam de toate acolo...la preturi un pic mai ieftine..si in plus e si foarte aproape de blocul in care locuiesc  |
|
| Sus |
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 6:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
probabil ca in viitorul apropiat o sa dispara toate chioscurile astea..o sa fim si noi europeni  |
|
| Sus |
|
 |
|