Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Star Trek cu Tom Cruise?!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 8:43 pm    Titlul subiectului: Star Trek cu Tom Cruise?! Raspunde cu citat (quote)

Actorul american Tom Cruise ar putea interpreta unul dintre rolurile principale in cel de-al 11 lungmetraj din seria Star Trek. Actorul ar putea da viata personajului Mr. Spock, in jurul caruia se va desfasura intreaga actiune a filmului care urmeaza sa fie lansat in toamna anului 2008.

Filmul, care înca nu are un titlu, va fi produs si regizat de JJ Abrams, autorul filmului „Misiune imposibila” si producatorul serialelor de televiziune „Alias” si ”Lost: Naufragiatii”. Acesta va colabora si la scenariul lungmetrajului. Starul hollywoodian Matt Damon a confirmat deja faptul ca îl va încarna pe capitanul James T. Kirk, fiind succesor al actorului William Shatner.

„Star Trek” este unul dintre cele mai mari serii produse la Hollywood, dupa ”James Bond”, având încasari de mai mult de un miliard de dolari. Cele sase serii televizate au cuprins în total 726 de episoade

Ce ziceti?Va pasioneaza Star Trek?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 10:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De cand sunt mic nu pot sa supot filmul ala . Imi plac filmele SF, dar nu si Star TreK . Poate daca o sa joace Tom Cruise o s ama uit de curiozitate Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 8:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De când mă știu îi urmăream cu balele pe jos pe captain Kirk și doctor Spock în aventurile lor. Mă rog, mai târziu a apărut Picard. Laughing
Tom Cruise în pielea lui Dr. (see, lizuk? SEE?? DOCTOOOOR!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing ) Spock? O fi el actor bun, dar nici chiar așa. Sincer, nu cred că poate cineva da viață personajului mai bine decăt Leonard Nimoy.
Star Trek freak!! Very Happy And proud, too! Laughing Laughing
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Noi 04, 2006 2:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce va place la filmul ala nu stiu Very Happy , in fine, fiecare fiecare cu gusturile lui ! Tocmai din cauza ca nu e potrivit pentru rol, o sa prinda filmul. Pentru ca lumea se intreba. "oare cum o juca Tom Cruise intr-un rol ca asta"? E totusi o provocare pentru el . Mai potrivit era Vin Diesel !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum