| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 8:43 pm Titlul subiectului: Star Trek cu Tom Cruise?! |
|
|
Actorul american Tom Cruise ar putea interpreta unul dintre rolurile principale in cel de-al 11 lungmetraj din seria Star Trek. Actorul ar putea da viata personajului Mr. Spock, in jurul caruia se va desfasura intreaga actiune a filmului care urmeaza sa fie lansat in toamna anului 2008.
Filmul, care înca nu are un titlu, va fi produs si regizat de JJ Abrams, autorul filmului „Misiune imposibila” si producatorul serialelor de televiziune „Alias” si ”Lost: Naufragiatii”. Acesta va colabora si la scenariul lungmetrajului. Starul hollywoodian Matt Damon a confirmat deja faptul ca îl va încarna pe capitanul James T. Kirk, fiind succesor al actorului William Shatner.
„Star Trek” este unul dintre cele mai mari serii produse la Hollywood, dupa ”James Bond”, având încasari de mai mult de un miliard de dolari. Cele sase serii televizate au cuprins în total 726 de episoade
Ce ziceti?Va pasioneaza Star Trek? |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
De cand sunt mic nu pot sa supot filmul ala . Imi plac filmele SF, dar nu si Star TreK . Poate daca o sa joace Tom Cruise o s ama uit de curiozitate  |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
De când mă știu îi urmăream cu balele pe jos pe captain Kirk și doctor Spock în aventurile lor. Mă rog, mai târziu a apărut Picard.
Tom Cruise în pielea lui Dr. (see, lizuk? SEE?? DOCTOOOOR!!!! ) Spock? O fi el actor bun, dar nici chiar așa. Sincer, nu cred că poate cineva da viață personajului mai bine decăt Leonard Nimoy.
Star Trek freak!! And proud, too!  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Sam Noi 04, 2006 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce va place la filmul ala nu stiu , in fine, fiecare fiecare cu gusturile lui ! Tocmai din cauza ca nu e potrivit pentru rol, o sa prinda filmul. Pentru ca lumea se intreba. "oare cum o juca Tom Cruise intr-un rol ca asta"? E totusi o provocare pentru el . Mai potrivit era Vin Diesel ! |
|
| Sus |
|
 |
|