| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Strutz nou venit

Data inscrierii: 07/Ian/2007 Mesaje: 14 Locatie: ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:27 pm |
|
|
unul din liceele vestite din ploiesti , alcatraz, dar mai bine zis un loc in care intalnesti tot felul de oameni si o foarte buna scoala a vietii. vestit pentru profilul sau tehnic, si un director ( Varlan) care acum inca mai trage sfori , directori corupti dar profesori buni. aici vii sa capeti cunostinte prcticice si un simt de smecher mult diferit( inveti cand sa taci , cand sa vorbest, si ce sa zici) si in ultimul rand nu este asa cum i se pare fiecaruia. (Mie mi se pare un liceu bun) _________________ prostia devine un nou standard
Ultima modificare efectuata de catre Strutz la Dum Ian 07, 2007 10:38 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:30 pm |
|
|
Mie mi se pare destul de strict și nasol. Desigur, nu-l știu ca-n palmă, dar e o părere temporară.
Apropos, îmi place semnătura ta.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:33 pm |
|
|
mie mi se pare o relicva a comunismului _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1012 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:37 pm |
|
|
spiru haret....am amintiri destul de proaste de acolo. Acolo am vrut sa intru eu, am facut parte din prima generatie care a dat capacitate + examen de admitere . Am picat primul...a fost un eveniment extrem de important in viata mea . Daca intram acolo nu se mai intamplau multe lucruri bune .....si mai mult ca sigur nu era genul meu de liceu . Oricum....vremuri vechi...din tinerete  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 37
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 2:16 pm |
|
|
| care liceu era Spiru Haret? |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 4:23 pm |
|
|
si inca mai este ! e pe la la rondul 2, dar nu-mi vine acum in cap numele strazii! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 328
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 4:42 pm |
|
|
Spiru Haret e pe o fundatura care deriveaza din strada Bobalna..mai aproape de sud...  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 4:50 pm |
|
|
asa..Bobalna ii zice, nici acum nu-mi pare rau ca atunci cand am dat admitere in clasa a 8-a nu m-au primit acolo..nu-mi placea deloc _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 37
|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 12:32 am |
|
|
mea cupla....m-am nascut si crescut in ploiesti si nici macar nu am auzit de el....  |
|
|
|
 |
irina nou venit

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Joi Sep 20, 2007 6:25 pm |
|
|
| Ba eu cred ca il stii! Nu pot sa cred ca nu ai auzit de fostul "Industrial nr.1" |
|
|
|
 |
|