|
Prahova Online
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Dum Iul 29, 2007 10:44 am Titlul subiectului: Sighisoara Medievala 2007 |
|
|
Din 1992, la sfarsitul ultimei saptamani a lunii iulie, orasul vechi a gazduit festivalul artei si culturii medievale. Anul acesta, sarbatoarea implineste 15 ani. Odata cu aceasta aniversare, festivalul medieval s-a despartit de cel folk. Mottoul editiei din 2007 este „Evul Mediu nu s-a sfarsit inca”. Astazi,29 iulie incepand cu ora 19.00, va avea loc un concert de muzica folk la care vor participa artisti precum Ducu Bertzi, Alexandru Andries, Marius Batu sau Florian Pittis. La miezul noptii este programat un foc de artificii.
A participat cineva la acest festival medieval? _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
| |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Am fost eu în 2005 și 2006...E fain, dar de la an la an mai slab...
Apropo, Pittiș a murit între timp  _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|