Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Sighisoara - festivalul medieval

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Pasiuni comune
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 5:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

Da, e o pasiune. cu toate ca de la an la an, calitatea cam scade, ramane ceva unic in Romania. O cetate medievala care renaste, originalitate la fiecare colt, tineri beti crita, canta si te saruta pentru o gura de vodka...teatru in piata cetatii...concert la biserica evanghelica din deal...mima in strada...multe si frumoase.
oameni buni, fuserati la sighisoara, la festival? daca da si daca nu v-ati imbatat prea rau, povestiti! Very Happy
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Ian 20, 2007 9:34 pm  Raspunde cu citat (quote)

Din pacate nu am ajuns in Sighisoara desi am trecut pe langa ea, stiu insa ca e un oras foarte frumos,in general orasele medievale sunt superbe.Cat despre festival am auzit mai multa lume, spunand ca nu mai e ce-a fost...
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 1:23 am  Raspunde cu citat (quote)

acu 5 ani canta Negura Bunget...acu 4 Taine...iar anul trecut nici rockoteca nu mai era...decat un local in care se punea incontinuu un album agathodaimon, unul helloween si "wolfshade"....si care nici bere nu mai avea in ultima seara...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 10:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

Din pacate nici eu nu am ajuns la Sighisoara,dar as vrea sa merg in viitorul apropiat pentru ca cetatea Sighisoara este una dintre cele mai spectaculoase si pline de mister cetatii medievale din Transilvania si reprezinta un veritabil monument istoric ce pastreaza vie emotia intalnirii cu trecutul, calatorul descoperind o lume de un farmec nemaiintalnit.
Sighisoara este considerata si astazi ca fiind cea mai frumoasa cetate din Europa. Aceasta s-a pastrat in mare parte intacta, numarandu-se printre putinele asezari de acest fel, unde casele medievale sunt locuite si astazi.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 12:20 am  Raspunde cu citat (quote)

grabeste-te! se darama! 38 m din zidul cetatii s-au distrus anul trecut, iar acuma celebru Turn al Ceasului e in stare avansata de degradare, iar primaria sta pe o punga de apa...deci... Sad(
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 1:12 am  Raspunde cu citat (quote)

am avut iubita mea o idee cum ca ar fi frumos sa mergem de revelion acolo, dar i-am spulberat repde sperantele. Totusi mi-as placea sa vizitez orasul , poate la vara !
Ai ceva poze de acolo?
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Pasiuni comune Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum