| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 9:40 pm Titlul subiectului: sesiune upg 2007 |
|
|
de luni si stundentii din UPG (inclusiv eu ) au intrat in sesiune . O perioada neagra in care ne "obliga" sa invatam Noi sa fim sanatosi, cum au trecut altele trece asta, evident trece cu rezultate mai bune sau mai proaste pentru fiecare.
Eu unul am dat joi o verificare de care am trecut nemeritat, dar nu-mi pare rau
Ma asteaspta o perioada cam nasoala cu primul examen joi (EAG..electronica aplicita generala) . O frumusete de materie, dar care nu e?  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mult succes! _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
unu' l-am picat..mai am 3 examene si 4 restante . Urmatorul vinerea viitoare..pt. asta o sa ma pregatesc mai intens  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa va spun si eu ca am trecut de primul examen la economie mondiala...si ca sa ma laud pana la capat va spun ca am luat 10 ...mai am 3 examene de care sper sa trec cu bine..sa nu mai zic de examenul pentru permis...sa ne tineti pumnii(si mie si domnului sef)  _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Feb 05, 2007 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
pana acum situatie incredibil de proasta pentru mine..nici nu vrea sa mai vorbesc despre asta  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
sesiunea s-a terminat, a fost una dintre cele mai slabe de pana acum , un motiv a fost probabil si acela ca nu prea am avut timp de invatat. Din 4 examene am luat una, dar fara nora trecuta (pt. ca n-am avut proiect) ..si am mai luat o verificare. Deci..destul de slab  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

|
Trimis: Dum Mar 04, 2007 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa ce s-a terminat cu sesiunea,ca in fiecare an studentii aflati in an terminal alearga dupa proiecte de diploma...la fel de multe sunt si siturile care ofera astfel de lucrari la preturi avantajoase.O simpla cautare pe Google a sintagmei "lucrari de diploma" a atras dupa sine cam 150.000 de rezultate, semn ca piata on-line e bogata si infloritoare. Acum, cand se apropie perioada examenelor de licenta, cresc accesarile pe site-urile de profil.  _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
 |
andry nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 47 Locatie: Plopeni
|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prima sesiunea pana acum...a fost f.grea
Am ramas cu 2 restante la analiza si LMC
|
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
stai linistit, esti bine ! Eu in anul intai din 4 examene am avut 3 restante : analiza, algebra si fizica  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
andry nou venit

|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | stai linistit, esti bine ! Eu in anul intai din 4 examene am avut 3 restante : analiza, algebra si fizica  |
Sunt fata
Acum vine sesiunea.. inca 2 sapt |
|
| Sus |
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 9:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai face bine draga Andry sa incepi sa te obisnuiesti cu restantele..doar stiti cum se zice"Daca nu ai restante nu esti student"..important e ca in final sa treci anul..si de ce nu.. sa dobandim cu totii diploma mult dorita  _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
 |
andry nou venit

|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da..asta imi doresc si eu..sa trec anu |
|