| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 3:02 pm Titlul subiectului: Semnificatia numelor |
|
|
V-ati intrebat vreodata ce insemna numele vostru?De unde provine si daca reflecta putin din personalitatea voastra.Daca sunteti curiosi puteti intra aici:http://www.kudika.ro/articol/special/3640/Semnificatia-numelor.html si poate va regasiti numele pe aceasta lista.
Apoi as dori sa va dati cu parerea daca va caracterizeaza cu adevarat numele pe care-l purtati.
As vrea sa incep chiar cu numele meu:Raluca,care in ebraica veche inseamna "victorie" sau in latina "lumina soarelui".Eu una sunt multumita .Voi ce ziceti? |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
EMIL – de la “Aemilus”, nume latin care inseamna “dornic/nerabdator/zelos .
Acum nu stiu cat de bine ma caracterizeaza numele meu...dornic sunt , nu's nerabdator de obicei ....si nici prea zelos . Acum depinde ce se intelege prin zelos..ceva zel am in mine  |
|
| Sus |
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Haralambie - nume specific crestin - are origine greceasca, fiind compus din chara ("har", "gratie divina") si lambos ("lumina", "stralucire"), deci talcuindu-se: "lumina harica" sau "stralucire a harului" |
|
| Sus |
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
numele meu MIHAELA– de la o expresie ebraica insemnand “cine se aseamana cu Jehova '',iar cel de-al doilea prenume:CLAUDIA – de la o expresie latina (“lame”) care inseamna “schiop”.  |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 1:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| claudya a scris: | CLAUDIA – de la o expresie latina (“lame”) care inseamna “schiop”.  |
LMAO! Claudya îi șchioapă!
ALEXANDRU – de la “Alexandros”, nume grecesc care inseamna “protector al barbatilor / al oamenilor”.
RADU (slav. “rad”) – “veselul”.
Deci de-amu încolo vă adresați la adresa adresei mele cu "veselul protector al bărbaților", da?
EDIT: Rog pe domnu' șef să-mi schimbe statutul din "șef mai mic" în "veselul protector al bărbaților".  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Niraen a scris: |
ALEXANDRU – de la “Alexandros”, nume grecesc care inseamna “protector al barbatilor / al oamenilor”. |
gay?  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | | Niraen a scris: |
ALEXANDRU – de la “Alexandros”, nume grecesc care inseamna “protector al barbatilor / al oamenilor”. |
gay?  |
Șefu', nu mă fă, că-mi ridic mâinile după dumneata. Și atuncea, cine te mai protejează?  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
CORNEL – cuvantul de origine este “cornu”, echivalentul latin pentru “horn” .
Decat "protector al barbatiilor" ...mai bine horn  |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cornel a scris: | CORNEL – cuvantul de origine este “cornu”, echivalentul latin pentru “horn” .
Decat "protector al barbatiilor" ...mai bine horn  |
Și pe tine te șterg de pe lista protejaților! Begone, sinner!!  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din cate am inteles, in limba germana veche, "Adal" insemna "nobil". Da` de unde si pana unde de la Adal s-a ajuns la Adelin. I`m confused! Imi da si mie o explicatie, va rog Nu de alta da sa nu raman cu cultura generala neupdatata. Multumesc anticipat! _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
.
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Joi Ian 11, 2007 6:38 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmm...e simplu . Prietenii lu' Adal il alintau Adalin. De la Adalin pana la Adelin mai e decat un pas . Merge? |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Sam Noi 25, 2006 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Thanks! acum cultura mea generala este la zi. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
CRISTIAN – de la “christiana”, nume latin ce inseamna “urmasul lui Cristos”. _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
| Sus |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
LUCIAN (lat. “lucire”) – “luminoasa / luminosul”...dar de fapt vine de la latinescul "lux" care inseamna lumina. _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Theodor - "Darul lui Dumnezeu". Amin!  _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
| Sus |
|
 |
|