| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
IULIA / JULIETA / IULIU - de la expresia latina care inseamna “descendentul zeului Jupiter”.
exact la asta s-a gandit si nasa cand m-a botezat _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Strutz nou venit

Data inscrierii: 07/Ian/2007 Mesaje: 14 Locatie: ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
PETRE / PETRU – prenume provenit din greaca. Traducerea lui ar fi “dur” sau “piatra ; Petrut cred ca intra in categoria asta (e un diminutiv, si un diminutiv la dur nu este chiar asa dur. ..)  _________________ prostia devine un nou standard |
|
| Sus |
|
 |
Koze nou venit

Data inscrierii: 10/Ian/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
FLORIN - de la “florentina”, nume latin ce insemana “infloritoare”. ...da toate cele infloresc in jurul meu cand eu infloresc.. _________________ "Te lupti cu vise? Te certi cu umbre? Te misti ca intr-un somn adanc? Timpul a trecut. Viata ti s-a luat. Te-ai amarat cu fleacuri, Esti victima nesabuintei tale." |
|
| Sus |
|
 |
Koze nou venit

Data inscrierii: 10/Ian/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
hihihihi.. ce se potriveste... traducerea numelui prietenei mele e "orhidee"....clar.. ea infloreste langa mine  _________________ "Te lupti cu vise? Te certi cu umbre? Te misti ca intr-un somn adanc? Timpul a trecut. Viata ti s-a luat. Te-ai amarat cu fleacuri, Esti victima nesabuintei tale." |
|
| Sus |
|
 |
Anathema membru

|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
ALEXANDRU / ALEXANDRA – de la “Alexandros”, nume grecesc care inseamna “protector al barbatilor / al oamenilor”.
fiindca de aici incolo asa o sa ma numesc _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alex Alex Alex!! Ca pe mine dealtfel!  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Anathema membru

|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca o sa fi sg persoana care o sa imi zica asa  _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau poate nu....  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|