| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 8:34 pm |
|
|
E adevarat...m-am hotarat sa fac si eu scoala de soferi si caut un instructor cu experienta . In legatura cu masina n-am pretentii sa fie de lux , dar vreau sa nu fie dacie si vreau sa mearga bine . Daca puteti sa-mi recomandati o scoala de soferi si un instructor ar fi super .
ps: si nici tico nu vreau sa fie ! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1129 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 10:12 pm |
|
|
adevarul ca au aparut in ultima perioada o gramada de firme cu acest domeniu de activitate si ca un lucru bun , au cam disparut rablele. Am vazut prin oras masini de la scoala de soferi Edwin , nu stiu ce instructori au , dar macar au masini bune.
Aaa, si am mai facut eu un site pentru o firma Pas Ploiesti, care are ca domeniu de activitate secundar scoala de soferi amatori si chiar profesionisti daca te intereseaza . Din pacate nu au asa multe masini de scoala , eu unul pentru site am facut poza la un tico, preferata ta  |
|
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 12:55 pm |
|
|
din pacate din lipsa de timp, sunt obligat sa aman putin , pana in primavara. Sper sa nu se introduca ma multe probe pentru examen si nici majorile la tarife sa nu fie prea mari de la 1 ianuarie.
Scoala de soferi data ca exemplu de tine iese din discutie daca au numai Tico. Am incercat sa caut pe internet, dar din pacate nici o alta scoala de soferi din Ploiesti nu are site pe internet . |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 4:32 pm |
|
|
Daca va intereseaza un instructor bun din Ploiesti....un fost politist...are o solenza ..daca doriti detalii sau numarul de contact puteti sa-mi dati un un pm  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 5:49 pm |
|
|
Pacat ca nu au avansat si scolile de soferi din Ploiesti si instructorii, puteau sa-si faca site-uri , in felul asta vedeam niste tarife, informatii despre masini etc.
ps: eu vreau o instructorita daca se poate  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Noi 26, 2006 7:04 pm |
|
|
dupa ani intregi de cugetari , m-am hotarat sa fac si eu scoala de soferi si azi am facut prima sedinta de condus . Fac cum un instructor bun (cel putin asta e impresia care mi-a lasat-o dupa prima sedinta) . Acum ramane de vazut cat de bun sofer o sa fiu eu . Va tin la curent ! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Dec 02, 2006 3:23 pm |
|
|
| azi am fost la a 4-a sedinte, zic eu ca ma descurc din ce in ce mai bine . Si cu chestionarele ma descurc binisor , chiar daca nu prea am invatat . |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Dec 27, 2006 10:57 pm |
|
|
stie cineva ceva concret despre felul cum se va desfasura examenul pentru obtinerea permisului de la 1 ianuarie? eu am luat o pauza cu orele de condus si oricum nu aflasem nimic de la instructorul meu . Din cate am inteles s-ar da mai intai o proba teotica, dupa acesta urmand inceperea orelor practice de condus si abia apoi examenul practic. Dar nu poate fi asa ceva pentru ca eu am inceput scoala dupa vechiul regulament . Nu stiu prea multe nici despre noutatiile in proba de examen practica ("orasul") . _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 7:23 pm |
|
|
de azi am reinceput orele de condus si am aflat de la instructor, ca noi (cei care am inceput cursurile din noiembrie-decembrie) o sa dam examen dupa sistemul vechi . Se pare ca cei care se inscriu acum vor trebui mai intai sa sustina ore si examenul teoretic de legislatie (30 de ore) , urmand ca abia apoi sa inceapa orele de condus. Si din cate am inteles eu, deja s-a scumpit scoala de soferi, deci am fost inspirat ca m-am inscris anul trecut . _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 2:32 pm |
|
|
eu am carnet de doi ani nu ma laud
va sfatuiesc sa invatati dupa o carte ff buna :e una galbena mai mare ce contine si codul rutier si multe intrebari f bune !! eu dupa aia am invatat si mi-a prins foarte bine!!! _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 10:31 pm |
|
|
Multumesc in numele celor interesati. Prin februarie/martie o sa incep si eu. Probleme nu-mi fac, ca am mai condus si m-am descurcat si la proba teoretica raspund corect cam la 20 de intrebari fara sa fi citit macar o data... pai... nu stiu exact ce trebuie citit  _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
|
|
 |
cristy membru

|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 10:37 pm |
|
|
Iti zic eu ce trebuie sa citesti : TOT Codul Rutier si pe langa asta trebuie sa cunosti metodele de prim ajutor,sa cunosti ceva despre masina si restul iti va explica instructorul!!! iti urez multa bafta mai ales in special celor ce au examen acuma mai devreme,o sa luati fratilor ca nu e greu!!!!
Pentru cei interesati am postat aici NOUL COD RUTIER valabil din 1 decembrie 2006
http://www.gandul.info/document.download.php?id=34 _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 10:02 am |
|
|
pe 12 februiarie si eu Lizuk avem examen , sper sa luam din prima. din cate am vazut sunt cam nasoale chestioanarele astea care respecta noul cod rutier.  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
cristy membru

|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 11:57 am |
|
|
Lasa ca o sa luati,nu va mai speriati ca nu e chiar asa de greu!!! Bafta multa!!!! _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Feb 05, 2007 10:45 pm |
|
|
bine ca m-am hotarat sa dau, tarifele pentru scoala de soferi s-au majorat deja cu o treimea si se asteapta ca pana la vara sa ajunga la 800 ron din cauza faptului ca noile reglememtari prevad ca scolile de soferi sa ofere elevilor spatii adecvate pt. invatat...nu sa-si desfasoare activitatea in apartamente  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|