| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Dec 29, 2006 5:32 pm Titlul subiectului: [Scandal] Religia în jocuri |
|
|
Consiliul de Relații Americano-Islamice îi roagă frumos pe cei de la Wal-Mart să scoată de pe rafturi (și, probabil, din toate mințile sănătoase existente pe această planetă), controversatul joc „religios” Left Behind. Directorul Executiv CAER (Council on American-Islamic Relations) spune în a sa scrisoare supărată că jocul promovează intoleranța religioasă, și că inamicii in-game sunt blagosloviți cu tot soiul de nume de factură musulmană. Mai mult decât atât, se pare că Jeffrey Frichner, președintele Left Behind Games, ar fi declarat că musulmanii nu cred în Isus Christos, drept pentru care nu au cum să fie de partea acestuia. Dacă până acum am tot marjat pe intrigi politice ce se răsfrâng în industria ludică, iată că și diversele conflicte religioase își fac apariția în marea campanie de șters creiere.
Tribulaționism pixelat. Am trăit s-o văd și pe asta.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Sam Dec 30, 2006 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| e adevarat, unele jocuri video merg prea departe. Sa nu uitam ca aceste jocuri pot intra in posesia unor copii care pot fi usor influientati . Acum , nu stiu ce expresii sunt folosite in joc, dar sunt de acord ca unele jocuri trec o anumita limita. |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Dec 30, 2006 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Costel Dumitru a scris: | | e adevarat, unele jocuri video merg prea departe. Sa nu uitam ca aceste jocuri pot intra in posesia unor copii care pot fi usor influientati . Acum , nu stiu ce expresii sunt folosite in joc, dar sunt de acord ca unele jocuri trec o anumita limita. |
D-asta se numesc "jocuri". Sunt create pentru a sparge barierele impuse de realitate.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|