| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 10:02 pm Titlul subiectului: Romantica - televiunea lu' Teo |
|
|
Pentru nu erau destule posturi tv plictisitoare si batranesti a aparut si Romantica, din cate am inteles acesta este televiunea fostei moderatoare de la Pro TV...iubita de toate babele ...Teo Trandafir .
<ironic> Teo se pare ca a atras de partea ei si alte vedete de prim rang cum sunt: Catalin Crisan si Raluca Moianu ( de la Iarta-ma) .
Pe langa vedetele de prim rang, Romantica are niste emisiuni si seriale mai mult decat interesante (cel putin asa asa par dupa ce nume au) : TEOVIZIUNEA, DOMNUL SI DOAMNA DE LA 5 , IARTA-MA , PRIMA IUBIRE si as putea continua dar ma abtin </ironic>
Un singur lucru vreau sa spun ...ma bucur ca am doua televizoare ca deja pe mama se uita toata ziua pe postul acesta  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 1:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tot ce pot sa-i spun e succes in continuare..... atata timp cat nu afla bunica-mea de postu asta de televiziune.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intre timp a aflat bunica-mea de Romanitica si astfel s-au dus dracu` stirile sportive de la ora 8.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|